1. Home
  2. Actualitat
  3. Crònica I CLÀSSIC ESPRINT PLA DE L’ESTANY
Crònica I CLÀSSIC ESPRINT PLA DE L’ESTANY

Crònica I CLÀSSIC ESPRINT PLA DE L’ESTANY

0
0

El I Clàssic Esprint Pla de l’Estany va ser una de les proves més dures de la temporada a causa de les pluges del dia anterior. Un total de 30 inscrits es reunien a primera hora a Fang Aventura, base de la prova. A les 9.30h es realitzaven les verificacions administratives i tècniques. A les 11.00h es donava el tret de sortida. S’havien programat 9 zones de regularitat, tres d’elles dins la finca Fang Aventura. La primera especial quedava anul·lada a causa de l’excés de fang, impossible de transitar, i el tram 8 i 9 també. Carles Bracons – M.A Silva amb el seu Fiat Panda 4×4 es varen adjudicar tres de les sis especials de la prova amb 50,40 punts, obtenint merescudament la victòria de la prova. Segon va ser l’equip format per Ricard Ferron – Carles Ferron amb el seu Mitsubishi Montero amb 74,20 punts, seguit d’Albert Ribas – J.M Masó amb Nissan Patrol amb 123,70 punts.

La victòria a la categoria Iniciació va ser per la parella formada per Jordi Sallares – Júlia Sallares amb 148 punts, seguits de Rafa Ortiz -Eric Michelet amb 212,00 punts i Jordi Caula – Cristina Lloret amb 228,80 punts.

El trofeu Panda Race “Panda Factory” se’l van adjudicar Bracons- Silva, seguit de Jordi Sallares – Júlia Sallares i Rafa Ortiz- Cristina Lloret.
Fotos: Gerard Bosch, Joan Bartrina, Dani Ramos.

 

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *