1. Home
  2. Actualitat
  3. Crònica III Clàssic Pla de l’Estany
Crònica III Clàssic Pla de l’Estany

Crònica III Clàssic Pla de l’Estany

0
0

La segona prova de la copa Gironina de Regularitat es duia a terme el passat dia 9 de març a la comarca del Pla de l’Estany.
Cornellà del Terri era la base de la prova. Amb un dia de primavera, a les 10.00 h. començaven les verificacions administratives i 
técniques al centre de la vila, on els 63 equips participants podien gaudir d’un cafè amb llet i bunyols.
A les dues de la tarda es donava el tret de sortida des de la plaça de Cornellà del Terri, on els participants havien de recórrer sis dels onze trams
amb un recorregut total de 200 km.
La prova la començava dominant Josep Morlans – Òscar 
Quiles amb un Renault 5 GT Turbo, però una errada en el cinquè tram va fer que perdèssin totes les opcions a la victòria. Carles Bracons – Silva amb Fiat Uno Turbo, Cabruja – Cabruja amb Mini 1000 i Álvarez – Álvarez amb un VW Golf Gti eren els que es disputaven la victòria de la prova. Finalment varen ser els locals Barcons – Silva qui es feien amb la victòria absoluta.
Bon 
rallye el que varen fer Joan Sastre – Ferrer amb un Mini 1300, que s’adjudicaven el tram de Falgons amb un scratx però problemes amb el sistema de metratge del seu vehicle impedien una bona posició. Cal esmentar la reaparicio de Pere Pla – Joan Feliu amb el seu espectacular Nissan que acabaven en una meritòria quarta posició.

Bona lluita a la classe G entre els tres primers classificats, on va resultar guanyador l’equip Cabruja – Cabruja amb el seu impecable Mini 1000 Luxe. En la categoria I meritable tercera posició de Pere Sabates – Josep Sabates Jr amb el seu Seat Marbella.
En la categoria Iniciació segona victòria consecutiva de Víctor 
Asencio – José de Aro amb Seat Ibiza, els quals es mostren com a grans aspirants aquesta categoria.

La segona prova del clàssic Pla de l’Estany va ser una vegada més tot un èxit, amb un recorregut marcat per la navegació. Donar les gràcies als Amics Clàssics Vall del Terri per la seva col·laboració. Els participants varen poder gaudir d’una magnifica xocolatada a la mitja part de la prova.


La propera prova de la copa gironina serà el pròxim dia 4 de maig a Viladrau.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *