1. Home
  2. Actualitat
  3. Crònica Pujada coll de Santigosa
Crònica Pujada coll de Santigosa

Crònica Pujada coll de Santigosa

0
0
Cinquanta anys deprés, el passat dissabte dia 16 de novembre es va celebrar la Pujada al coll de Santigosa amb format de regularitat per a vehicles clàssics.
Amb un fred de rigorós hivern, Sant Joan de les Abadesses reunia trenta vehicles inscrits a les 9.00 h del matí, per tal de realitzar les verificacions administratives i tècniques. La prova constava de fer una pujada de reconeixement i tres més a calcar, on es descomptava el pitjor resultat.
Per un moment semblava que estavem als anys 70 veient un seat 600 abarth, un seat 850, mini coopers o un seat 124.2000.
Josep Codina amb Porsche 911 començava dominant la prova, seguit del local Jordi Vives amb Renault 5 Gt turbo i Albert Rosa – Jan Rosa també amb Renault 5 Gt turbo. La carretera estava molt delicada degut al mal temps, havent-hi fins i tot neu a la vorera. Finalment, Josep Codina va guanyar la prova.
Jordi Vives – Marí Robledillo, tot i jugar amb avantatge al córrer a casa seva, varen ser molt regulars durant tota la prova, i es varen adjudicar la 2a posició absoluta marcant dos segons millors temps.
German Iglesias, un pilot amb només un any d’experiència i guanyador de la Copa Gironina Iniciació el 2018, va ser un dels grans protagonistes de la prova amb el seu BMW 320, marcant el millor resultat en la segona passada i obtenint una meritòria 3a posició.
En la categoria iniciació la victòria va ser per Isidre Conill amb un Seat 127.
Cal destacar la presència de nombrós públic durant tot el matí i que la prova va ser del agrat dels participants, la qual cosa fa que l’organització ja estigui  treballant per l’edició del 2020.
Fotos: Xavi Comella/ Lluís Guardia.


LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *