1. Home
  2. Actualitat
  3. Crònica V Mini Ral·li Cantallops
Crònica V Mini Ral·li Cantallops

Crònica V Mini Ral·li Cantallops

0
0

Dissabte dia 22 de juny és celebrava a la població alt empordanesa de Cantallops la 4a prova de la Copa Gironina de Regularitat. Amb un ambient d’estiu, els 40 vehicles es reunien a les 11.00h del matí per passar les verificacions administratives i tècniques i a les 14.30h es donava el tret de sortida de la prova, des del centre de la població, fent la primera secció amb quatre proves de regularitat. La lluita per les primeres posicions estava molt renyida entre J.M Álvarez, Carles Bracons, Joan Sastre i Miquel Pomerola i l’equip femení debutant Cristina Gómez – Susanna Fernández.
La segona secció que estava formada per vuit trams de regularitat es presentava molt renyida i dura amb la incorporació de la pujada al santuari de la Mare de Déu del Món. Un tram molt complicat, on finalment la victòria va ser, per segona vegada aquesta temporada, per J.M Álvarez – Clàudia Álvarez amb VW Golf GTi, que es varen imposar en quatre dels dotze trams cronometrats. La segona posició va ser per Joan Sastre – Miquel Pomerola amb Mini Cooper i la tercera posició, i primer equip femení, per les debutants Cristina Gómez – Susanna Fernández amb un Opel Corsa, oles quals varen fer una prova impecable marcant el millor temps en l’especial set. Un equip amb molt  futur a les proves de regularitat. Cal destacar la quarta posicio de Carles Bracons – Miquel Àngel Silva amb Fiat Uno Turbo, que varen realitzar una prova de menys a més i la cinquena posició va ser per l’equip del Vallès Jordi Solà – Sergi Torrents amb un Seat 127, els quals amb menys de cinc proves a l’esquena ja estan al top ten.
La categoria iniciació va ser per Víctor Ascensió – José de Haro amb Seat Ibiza, tot i que els líders durant tota la prova varen ser Enric Llorenç – Xavier Serra amb VW Golf GTi però una errada al TC 11 els va fer baixar a la tercera posició, seguits dels regulars José Manuel López Escudero-Nieves López del Barrio amb VW Golf GTi MK.I.
La prova també puntuava per la copa Petits tot darrere on els guanyadors varen ser Marc Cassàs-Neus Isern seguits de Josep Fornes- Teresa Jofre amb Seat 600 i Jordi Berral – Susanna Yerro amb Seat 600.
La prova va acabar al Gran Jonquera Outlet & Shopping on es va fer el sopar de cloenda i entrega de premis.
La propera prova serà el 28 de setembre que es celebrarà la Segona edició del Ral·li Ripollès Clàssic.

Més informació: https://www.mirally.es/Races/Results?id=1194LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *