1. Home
  2. Actualitat
  3. Crossland, el substitut de l’Opel Mokka
Crossland, el substitut de l’Opel Mokka

Crossland, el substitut de l’Opel Mokka

0
0
Crossland d'Opel
Crossland d’Opel

Opel ha presentat el seu nou Crossover que substituirà l’Opel Mokka. L’empresa alemanya ha revelat que es dirà Crossland X i tindrà una mida del segment B lleugerament inferior al Mokka.

El nou vehicle de la marca es fabricarà a la planta de Figueruelas (Aragó) on ja es produeixen models com el Corsa, el Meriva o el Mokka.

Tot i que encara no es coneixen tots els detalls de la nova aposta d’Opel en el segment CUV s’espera que sigui un cotxe de sostre alt, espaiós i 4 metres de llarg.

“Els clients volen també cotxes més emocionals en el segment B”, assegura la directora general de Màrqueting d’Opel, Tina Müller. “Volem satisfer aquestes expectatives amb el Crossland X, i oferir un cotxe amb un disseny impactant i amb els avantatges d’un SUV per l’estil de vida urbà – àgil a la ciutat i que transmeti confiança en llargs recorreguts. Aquest és el cotxe ideal per a aquelles persones que gaudeixen vivint la vida del camp a la ciutat, per als que estimen la natura i necessiten un gran espai per portar els seus nens “.

Des del 2010, les xifres de vendes dels SUV i CUV s’han multiplicat per cinc. Segons la companyia, el nou Opel Crossland X donarà un nou ímpetu a aquest mercat i potenciarà el creixement de la marca Opel. Amb el nou CUV, Opel començarà la seva ofensiva al segment dels CUV en 2017, afegint una nova categoria a la gamma existent de productes que van des del ADAM fins al Zafira.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *