CUPRA Born Challenge: Saúl Craviotto demostra l’eficiència del vehicle elèctric

Saúl Craviotto, l’esportista espanyol amb més medalles olímpiques, va participar amb èxit al CUPRA Born Challenge, una prova d’eficiència que posa de manifest la capacitat de millorar significativament l’autonomia del compacte elèctric de CUPRA. Descobreix com la eficiència i el plaer de conduir es fusionen en aquest esdeveniment ecològic.

Saúl Craviotto, conegut esportista espanyol i ambaixador de CUPRA des dels inicis de la marca fa cinc anys, va compartir la seva experiència en el CUPRA Born Challenge. Aquest esdeveniment, realitzat a la serrania del nord de la Comunitat de Madrid al passat octubre, va consistir en un eco-rally de eficiència, amb reglament oficial i comissaris FIA, que va demostrar que es pot augmentar significativament l’autonomia del compacte elèctric de CUPRA.

Més de 120 periodistes, acompanyats per Saúl Craviotto, van participar en aquest desafiament, conduint el CUPRA Born e-Boost & Battery Pack. El guanyador de la prova va aconseguir cobrir els 116 km de recorregut amb només 12,3 kWh de consum, exhibint que el CUPRA Born amb 231 CV i una bateria de 77 kWh pot assolir una autonomia de fins a 725 km, superant la xifra homologada de 550 km.

El CUPRA Born, com a vuitè vehicle elèctric més venut a Espanya fins al mes d’octubre, ha demostrat la seva popularitat, situant-se en el Top 5 de vendes a aquesta data. El primer model 100% elèctric de la marca ha aconseguit conquerir el mercat, demostrant que la competició i l’eficiència estan en el seu ADN.

Saúl Craviotto va formar equip amb María García Navas, responsable de CO2, prestacions i aerodinàmica de SEAT S.A., qui va proporcionar els millors consells per una conducció eficient. Els dos van compartir estratègies, com mantenir una pressió d’acceleració inferior al 30%, ser previsors en la carretera i aplicar una conducció eficient sense ser excessivament lenta, tot respectant el temps permès de dues hores per completar el recorregut de 116 km amb trànsit i altres usuaris de la via.

Total
0
Shares
Anterior
Madrid arrabassa el GP de F1 al Circuit de Catalunya

Madrid arrabassa el GP de F1 al Circuit de Catalunya

La capital aconsegueix el seu objectiu pel 2026

Posterior
La increïble fita de Dani Pedrosa aquesta temporada

La increïble fita de Dani Pedrosa aquesta temporada

El català és el millor pilot wild card de la història de MotoGP en sec

També et pot interessar
Total
0
Share