CUPRA Born: Una nova era esportiva

El Born és el primer esportiu 100% elèctric de la marca, el qual combina un rendiment excepcional amb una autonomia més que notable, arribant fins als 540 km.

Està clar que el Born escenifica una nova era per a la marca. Dissenyat i desenvolupat a Barcelona, és un model diferencial en molts aspectes, i destaca especialment per tenir una simbiosis entre prestacions i electrificació d’allò més bona, en un producte 100% elèctric i que està fabricat sobre la plataforma MEB del grup Volkswagen.

Aquest model, que respon a un concepte net de CO2 neutral a la cadena de subministrament i a la producció de matèries primes, té un disseny espectacular que crea impacte només estampar-li la vista. La forma lumínica davantera i els nervis del capó li atorguen personalitat, el lateral, destaca per les espectaculars llandes i la línia ascendent, i la part posterior, es remata amb una essència futurista.

L’expressivitat, modernitat i emoció exterior del Born es traslladeb també, a l’interior. I a més, es percep un punt més d’esportivitat i refinament gràcies a la utilització de nous materials, amb seients de tipus Bucket de sèrie, amb un teixit fabricat a partir de materials plàstics extrets del mar, denominat Seaqual. I, com no, la seva dotació de connectivitat està a l’ordre del dia, inclosa la app My Cupra per accedir a diversos serveis digitals, i tots els protocols i solucions digitals hagudes i per haver.

El Born està disponible amb tres nivells de bateria, de 45, 58 i 77 kWh, inclou dos cables de càrrega, de mode 2 i mode 3, existeixen dues variants de motor, de 150 o 204 CV, arribant a una autonomia propera als 545 kms i, tot això, amb un tacte de conducció esportiu gràcies a la tracció posterior. Per si fos poc, i per qui encara en vulgui més, per a finals d’aquest any, es podrà optar per un pack e-Boost, que augmenta la potencia fins els 231 CV.

Ha arribat la revolució Born. Un elèctric esportiu poc convencional que sobresurt dels estàndards actuals dins la marca… El futur de CUPRA ja s’ha iniciat.

Per a més informació, contacta amb Proauto Cupra.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Suzuki Swace: Arguments contemporanis

Suzuki Swace: Arguments contemporanis

El Suzuki Swace és el segon pas de Suzuki dins de l’acord de col·laboració

Posterior
Pedro Acosta esdevé campió mundial de Moto 3 i escriu el primer capítol de la llegenda

Pedro Acosta esdevé campió mundial de Moto 3 i escriu el primer capítol de la llegenda

Gran Premi Brembo d’Algarve, Portugal

També et pot interessar
Total
0
Share