CUPRA presenta l’imponent DarkRebel Concept Car al Saló IIA Mobility de Munic

La marca també va anunciar els millors resultats de vendes de la seva història i la seva imminent entrada al mercat estatunidenc

En el Saló IIA Mobility de Munic, CUPRA va presentar el nou DarkRebel Concept Car, creat a junt amb la Tribu CUPRA amb l’Hyper Configurator, l’experiència immersiva que té la marca en el metavers amb l’objectiu de potenciar la creativitat sense límits de viabilitat física del món material. Així doncs, el cotxe ha passat del món digital al real, marcant un precedent per la forma de crear els cotxes del futur.

És un esportiu de 4,5 metres amb arquitectura shooting brake, biplaça, totalment elèctric, d’un color setinat, semblant al mercuri, segons CUPRA, i amb una gran atenció en la sostenibilitat. La il·luminació hi juga un paper molt important, ja que dona forma i sentit a l’automòbil. Malgrat tot això, és un cotxe que no sortirà mai a la venda. No tenen pensat fabricar-lo i l’entenen com un exercici creatiu on hi han participat més de 270.000 usuaris.

Wayne Griffiths, CEO de CUPRA, ha assegurat que han “pogut convertir una de les nostres obsessions més poderoses en un autèntic showcar”. “És un rebel amb un propòsit: demostrar que els cotxes elèctrics del futur poden ser esportius, atractius i emocionals”, ha finalitzat.

A més, CUPRA ha anunciat unes xifres rècord en el primer semestre de 2023, amb 150.000 cotxes entregats, un augment d’un 60% respecte als del mateix període de l’any anterior. Això representa un benefici operatiu de 371 milions d’euros. Els dos grans causants d’aquest èxit són el Formentor, model més venut del seu segment, i el Born 100% elèctric, que ha duplicat les seves vendes aquest any. Per acabar, i amb l’objectiu de la globalització de la marca, Griffiths va avançar que, després de l’exitós llançament de CUPRA a Austràlia, el següent pas és el mercat estatunidenc. “Els nostres plans avancen en una direcció positiva i estic segur que comptem amb l’estratègia adequada per a fer de CUPRA una marca d’èxit als Estats Units”, ha conclòs.

Text: Roger Amores / Foto: CUPRA

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Harley-Davidson porta l’Experience Tour 2023 a Girona aquest cap de setmana

Harley-Davidson porta l’Experience Tour 2023 a Girona aquest cap de setmana

Els usuaris tindran l'oportunitat de provar els nous models de la marca

Posterior
Bagnaia OK, Bastianini KO

Bagnaia OK, Bastianini KO

Contra tot pronòstic, el líder del mundial va patir només contusions mentre que

També et pot interessar
Total
0
Share