1. Home
  2. Actualitat
  3. Cupra s’estrena com a patrocinador d’un esdeveniment esportiu
Cupra s’estrena com a patrocinador d’un esdeveniment esportiu

Cupra s’estrena com a patrocinador d’un esdeveniment esportiu

0
0
El León Cupra, cotxe de seguretat a MotorLand
El León Cupra, cotxe de seguretat a MotorLand

Cupra ha debutat com a patrocinador d’un esdeveniment esportiu, concretament el Mundial de Superbike celebrat aquest passat cap de setmana al circuit MotorLand d’Aragó. La marca creada per Seat per les seves versions més esportives manté el León Cupra com a cotxe oficial de seguretat del campionat del món de velocitat per a motos de sèrie.

El León serà a la pista durant la volta d’escalfament de cada cursa en totes les categories. Amb 300 cv i una acceleració de 0 a 100 km / h de 4,9 segons, aquest model té les prestacions necessàries per vetllar per la seguretat durant les 13 cites del campionat.

L’acord de patrocini amb Dorna, organitzadora del mundial, inclou, a més, la presència de Cupra al pòdium i les tanques de publicitat dels circuits on es disputarà el campionat.

Després de la tercera cursa del campionat a MotorLand Aragó, el Mundial de Superbikes té encara per davant 10 cites més de calendari, el que portarà al León a passar per 11 països de tres continents com a cotxe oficial de seguretat.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *