1. Home
  2. Motos
  3. Cursos infantils d’estiu a l’escola Off Road de Bassella
Cursos infantils d’estiu a l’escola Off Road de Bassella

Cursos infantils d’estiu a l’escola Off Road de Bassella

0
0

Per sisè any consecutiu es posa en marxa la Bassella Off Road School amb cursos infantils d’estiu per iniciar-se o perfeccionar la pràctica de les especialitats off road (enduro, trial i motocròs). Com sempre es desenvoluparan en el marc incomparable de les instal·lacions de Bassella Experience, amb més de 200 hectàrees privades que ofereixen la seguretat i tranquil·litat necessàries per al desenvolupament dels cursos.

Bassella Off-Road

La moto serà la principal protagonista, però es realitzaran diverses activitats, complementàries com BTT, senderisme, raids nocturns, orientació, nit de bivac…

Com a principal novetat per a aquesta edició 2014 destaca la incorporació d’un monitor de luxe, l’ex-pilot mundialista d’enduro Jordi Figueras “Figui” i la creació de l'”english dinner”, amb un professor nadiu d’anglès que estarà present a tots els sopars per conversar amb els alumnes.

També s’ha renovat el sistema d’inscripció, molt més flexible, de manera que cada alumne podrà adaptar la seva estada, segons les seves preferències: assistir a l’stage complet de 10 dies, realitzar 2 mini stage de cap de setmana, anar-hi dies solts…

El preu és de 95 € per dia, incloent allotjament, dietes, gasolina i assegurances. Les inscripcions es poden realitzar on-line a http://www.bassella.com/BORS/2014/  on es poden consultar molts més detalls i les fotografies d’edicions passades.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *