1. Home
  2. Actualitat
  3. Dacia comença la comercialització a Espanya del Nou Logan MCV
Dacia comença la comercialització a Espanya del Nou Logan MCV

Dacia comença la comercialització a Espanya del Nou Logan MCV

0
0

Dacia amplia la seva gamma a Espanya amb un setè  model, el Logan MCV, un vehicle de caràcter familiar que uneix una gran habitabilitat, un complet equipament  i eficients motoritzacions a preus molt competitius, des dels 10.200 euros de la versió 1.2 de 75 CV (7.950 euros si es compleixen les condicions del Pla Pive) fins als 12.500 euros del dCi de 90 CV.

Dacia Logan MCV

El Dacia Logan MCV posseeix el maleter més gran i funcional de la seva categoria: 573 litres, ampliables fins als 1.518 amb els seients abatuts. A més, ofereix cinc autèntiques places amb un elevat nivell de confort i d’equipament, ja sigui de seguretat, a través de l’ESP, el limitador / regulador de velocitat o el sistema d’ancoratge isofix, o de connectivitat.

Està equipat amb els motors de gasolina 1.2 de 75 CV, en versió normal i GLP, i TCe de 90 CV, aquest últim amb unes emissions de 116 grams de CO2/km que li permeten estar exempt de l’impost de matriculació a Espanya exempció que també es beneficien les versions dCi de 75 CV i 90 CV amb emissions de només 99 grams de CO2/km.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *