Dacia Jogger Camper by Campernordest: Grans aventures en petit format

Sobre la base d’un dels models més innovadors i rellevants de Dacia en l’actualitat, el Jogger, i més concretament sobre la versió Extreme, amb un motor de gasolina i GLP de 100 CV amb etiqueta ECO de la DGT, Campernordest ha desenvolupat un vehicle ideal per afrontar qualsevol aventura i convertir-la en una experiència única en un format més compacte del que et pots arribar a imaginar.

Un model, com podeu veure, no li falta de res. Si el que busques és explorar nous horitzons, dóna curs a la llibertat i sense cap tipus de restricció. I és que aquest Jogger Camper et porta al següent nivell i a un preu molt assequible, i és que amb ell, pots tenir grans aventures en petit format. Disposa d’un espai extremadament configurable que el converteix de cotxe a casa amb rodes d’una forma ràpida i senzilla, per disposar d’un gran espai en pocs moviments.

Nascut per ser lliure, aquest Jogger de Campernordest té infinitat de sorpreses dins seu, com moble mòdul, llit de 188×130 cm, dipòsit d’aigua de 27 litres, bateria de liti, dutxa, centraleta Minicamper, moble de cuina amb pica d’inoxidable, càrrega USB, nevera Isotherm i… el més sorprenent, una tenda de sostre premium James Baroud, calefacció estàtica independent, segona sortida de calefacció tenda, aplicacions led amb sensor de moviment, tendal de 2×2,70 amb tela impermeable i tèrmica, barres de sostre i dues cadires i taula de càmping plegable.

Al volant

Al volant aquest pràctic i econòmic model de Dacia es mou amb una soltura i estabilitat notables… Res a veure amb les típiques i grandilocuents campers. Un consum d’allò més continguts, amb una petjada de carboni menor, i una resposta vigorosa i més resolutiva del que un es pot arribar a pensar. Un model amb un esperit ben aventurer i amb una molt bona capacitat de moviments en entorns reduïts i amb la capacitat de ser una casa i un cotxe amb un vist i no vist.

Màxima seguretat

I tot això sempre rematat amb un nivell de seguretat òptim, gràcies als sistemes d’ajuda a la conducció d’última generació que garanteixen seguretat i fluïdesa en qualsevol circumstància. I és que a banda de les ajudes ja conegudes (d’angle mort, frenada d’emergència i ajuda a l’aparcament), aquest Jogger Camper té ajuda d’arrencada en pendent, regulador de velocitat i engegada de llums i neteja parabrisa automàtics.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
El nou Opel Corsa ja està arribant

El nou Opel Corsa ja està arribant

El nou Corsa delecta amb el seu nou disseny, que inclou el característic frontal

Posterior
Toyota Espanya llança el nou Toyota Aygo X Cross UNDERCOVER

Toyota Espanya llança el nou Toyota Aygo X Cross UNDERCOVER

Coneguts pel seu caràcter innovador en els seus respectius camps, Toyota i

També et pot interessar
Total
0
Share