1. Home
  2. Actualitat
  3. David Cameron compra un Nissan Micra de segona mà
David Cameron compra un Nissan Micra de segona mà

David Cameron compra un Nissan Micra de segona mà

0
0
David Cameron i Ian Harris
David Cameron i Ian Harris

El Primer Ministre del Regne Unit, David Cameron, ha comprat un Nissan Micra de segona mà a un venedor de cotxes d’ocasió d’Oxfordshire.

Segons relata The Guardian, Ian Harris, propietari d’un concessionari de cotxes de segona mà va rebre una trucada del personal de seguretat del número 10 de Downing Street per preguntar sobre un Nissan Micra blau que tenia en venda i si podia mantenir obert el concessionari una hora més del previst.

El propietari del concessionari de cotxes va pensar que era una broma dels seus amics però per si de cas va fer cas a la trucada telefònica fins que va aparèixer el Primer Ministre en persona per interessar-per a un cotxe que valia 1.595 lliures. Cameron va prometre que vindria l’endemà al matí a buscar el cotxe i així ho va fer.

Cameron va tenir un tracte normal

Harris va explicar que Cameron no va tenir cap descompte i que va pagar el que realment valia el cotxe. El propietari del concessionari va indicar que no va donar al Primer Ministre un tracte diferent al que donaria a qualsevol ciutadà britànic.

El Primer Ministre del Regne Unit es desplaça diàriament en un Jaguar XJ Sentinel blindat, que sol anar escortat per un Range Rover o un Land Rover Discovery. Segons va explicar el venedor de cotxes de segona mà el Micra que va vendre a l’inquilí del 10 de Downing Street era per la seva dona.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *