1. Home
  2. Cotxes
  3. Debut dels Fiat Panda i Freemont Cross
Debut dels Fiat Panda i Freemont Cross

Debut dels Fiat Panda i Freemont Cross

0
0

Els Fiat Panda Cross i Freemont Cross, que arribaran al mercat a la tardor, se situen al capdamunt de les seves respectives gammes. Presentats en el Saló de Ginebra, brinden exclusius i amplis continguts per a la seguretat dels ocupants i el més elevat benestar a bord, a més d’un estil únic i inconfusible.

Panda Cross

El nou Panda Cross és un tot terreny urbà, àgil i manejable en ciutat, i amb l’esperit i equipament típics d’un tot terreny 4×4 de categoria superior, com ho demostren l’adopció de sèrie tant del sistema de transmissió “Torque on demand” (que s’activa automàticament quan és necessari, permeten superar amb facilitat qualsevol sitiació), com del control electrònic d’estabilitat amb funció ELD (Bloqueig Electrònic del Diferencial) una nova ajuda al conduir i a l’arrencar sobre paviments lliscants.

El Panda Cross també ofereix un selector dedicat als amants de la conducció camp a través, que així poden decidir com utilitzar millor algunes de les funcions de la tracció integral segons les condicions de marxa. Concretament, el Terrain Control permet seleccionar tres modes (Auto, Lock i Hill Descent). Les motoritzacions disponibles són dues, ambdues amb Start&Stop de sèrie i potenciades respecte a les versions presents al Panda 4×4: el turbodièsel 1.3 Multijet II de 80 CV i el Turbo de gasolina 0.9 TwinAir de 90 CV, aquest últim combinat amb el canvi específic de 6 velocitats amb primera curta. En comparació amb el Panda 4×4 del qual es deriva, millora les seves prestacions gràcies a l’angle d’atac de 24º, al de sortida de 33º i a l’adopció de pneumàtics específics de major grandària.

El Fiat Freemont Cross, el crossover d’alta gamma es dirigeix a un públic divers, interessats en les novetats que busca el millor equilibri entre funcionalitat i disseny. La nova versió màxima de la gamma Freemont està disponible amb motor 2.0 Multijet II de 140 CV, en combinació amb el canvi manual de 6 velocitats i la tracció davantera, i motor 2.0 Multijet II de 170 CV, tant en la versió 4×2 amb canvi manual com en l’integral activa AWD combinada exclusivament amb un canvi automàtic de 6 velocitats.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *