1. Home
  2. Actualitat
  3. Desarticulada una banda a Sils que falsificava cotxes de luxe
Desarticulada una banda a Sils que falsificava cotxes de luxe

Desarticulada una banda a Sils que falsificava cotxes de luxe

0
0
Logo Policia Nacional
Logo Policia Nacional

La Policia Nacional Espanyola ha desarticulat una banda criminal que convertia cotxes de gamma baixa en imitacions de vehicles de gamma alta. Tenien un taller clandestí en un polígon industrial de Sils i s’havien especialitzat en simular Ferraris.

Segons publica Eva Batlle al Diari de Girona l’operació policial es va saldar amb la detenció de dues persones i forma part d’una investigació a nivell estatal. El polígon industrial on operava la banda està prop de la carretera de Santa Coloma i les detencions es van fer ‘amb les mans a la massa’. Un ampli desplegament policial va sorprendre els detinguts en plena activitat.

9 vehicles decomissats

El cas es troba sota secret de sumari, però el rotatiu gironí ha sabut que durant la intervenció es van comissar almenys 9 vehicles a mig muntar. Hi ha rèpliques del Ferrari TestaRossa i altres models de la marca del cavallet.

Els investigadors creuen l’estructura dels cotxes era de gamma molt més baixa i la banda els creava un xassís ‘estil Ferrari’ a mida perquè semblessin cotxes de luxe. Els vehicles tunejats es venen a internet a uns 40.000 euros quan el preu d’un original pot rondar els 200.000 euros. Segons la Policia, la banda desarticulada s’encarregava de tot. Des del muntatge fins a la comercialització.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *