Descobreix el nou PEUGEOT 3008: Innovació, electrificació i estil

Experimenta una nova era de conducció amb el PEUGEOT 3008, ara disponible a l’Estat Espanyol. Amb un enfocament innovador en electrificació i prestacions SUV, aquest cotxe redefineix el plaer de conduir, destacant pel seu disseny creatiu i compromís amb les emissions zero.

Inicia la teva experiència amb el nou PEUGEOT 3008, un vehicle que va més enllà de la simple electrificació i prestacions SUV. Amb 1.320.000 unitats venudes en 130 països, aquest model no només substitueix el popular PEUGEOT 3008, sinó que també marca un canvi d’era amb el compromís del Lleó d’incloure versions 100% elèctriques a tota la seva gamma el 2025 i esdevenir una marca “zero emissions” el 2030.

En el terreny tècnic, el nou PEUGEOT 3008 presenta la innovadora plataforma STLA Medium de Stellantis, que ofereix vehicles elèctrics d’alt rendiment amb eficiència i connectivitat excepcionals. Amb una autonomia de fins a 700 km segons el cicle WLTP i temps de càrrega reduïts a 30 minuts, aquest vehicle està preparat per al futur de la conducció elèctrica.

Amb tres motors elèctrics, el PEUGEOT 3008 també incorpora la tecnologia de hibridació suau (MHEV), proporcionant avantatges ambientals i etiqueta ECO de la DGT. A més, la seva autonomia elèctrica de 1 km a velocitats baixes, combinada amb la recàrrega automàtica durant les frenades, fa que pugui circular sense emissions durant el 50% del temps a la ciutat.

Més enllà de les seves qualitats mediambientals, la tecnologia híbrida 48 V destaca pel seu rendiment. Amb un motor elèctric de 21 kW que millora l’acceleració, aquesta opció ofereix no només eficiència sinó també un plaer de conduir excepcional. A més, el seu disseny està a l’altura de les expectatives, combinant la robustesa dels SUV amb la aerodinàmica dels fastback.

L’estil del nou PEUGEOT 3008 destaca per la seva aerodinàmica, amb un Cx de 0,28 que recorda més a un coupé que a un SUV. Amb un equilibri perfecte entre elegància i eficiència, les seves dimensions compactes ofereixen un ampli espai tant per als passatgers com per al seu equipatge, tot en un disseny de 4,54 m de longitud.

Amb una nova signatura lumínica LED, un aleró flotant i pilots traseros en 3D, el nou PEUGEOT 3008 impressiona tant a l’exterior com a l’interior. Amb el PEUGEOT Panoramic i-Cockpit® i una pantalla de 21 polzades, aquest SUV ofereix un ambient tecnològic que es combina amb un ampli conjunt de funcions d’assistència a la conducció.

Descobreix el futur de la conducció amb el PEUGEOT 3008, disponible ara amb dos acabats, Allure i GT, i tres packs d’opcions. Fabricat a Sochaux, França, les primeres unitats arribaran a les carreteres espanyoles al primer trimestre de 2024.

Total
0
Shares
Anterior
El Suzuki S-Cross supera les 21.000 unitats venudes a Espanya

El Suzuki S-Cross supera les 21.000 unitats venudes a Espanya

Esdevé un dels models cabdal de la marca després de 17 anys al mercat

Posterior
El Porsche 959 amb què el Moma Bikes Raid Team vol repetir victòria al Dakar Clàssic

El Porsche 959 amb què el Moma Bikes Raid Team vol repetir victòria al Dakar Clàssic

La rèplica del cotxe del mític Jacky Ickx tornarà al Dakar

També et pot interessar
Total
0
Share