Descobreix el nou Suzuki Swift 2023: Innovació, estil i seguretat al volant

El Suzuki Swift, preferit mundial, s’actualitza amb un disseny renovat, tecnologia híbrida i funcionalitats avançades de seguretat. Descobreix les seves característiques destacades que fan de la conducció una experiència única.

El Suzuki Swift, aclamat per consumidors de tot el món, arriba a una nova etapa amb el llançament del model 2023. Amb més de 9 milions d’unitats venudes a 169 països, aquest compacte elegant i divertit continua guanyant premis des de la seva introducció global el 2004.

1. Disseny Innovador:

Experimenta un redisseny profund amb una parrilla en piano black i grups òptics redissenyats. El contorn musculós i el sostre flotant transmeten una sensació de ligereza. Amb 13 combinacions de colors, incloent nous com el Frontier Blue Perlado Metalizado i Cool Yellow Metalizado, el Suzuki Swift destaca per la seva estètica vibranta.

2. Interior Tecnològic:

Amb un nou interior espaiós, ergonomic i tecnològic, el Suzuki Swift 2023 ofereix una experiència de conducció elevada. El conjunt de controls centrals orientats al conductor, la pantalla táctil HD de 9 polzades i els serveis connectats a través de Suzuki Connect fan que la conducció sigui una fusió d’estil i funcionalitat.

3. Seguretat Avançada:

Amb característiques com el DSBS, Asistente de Manteniment de Carril i Monitorització del Conductor, el Suzuki Swift prioritza la seguretat dels ocupants. El sistema DSBS utilitza radar i càmera per prevenir col·lisions, mentre que el nou Monitor de Conductor alerta sobre la son sonolència o distracció.

4. Motor Mild Hybrid:

Equipat amb un nou motor 1.2L de tres cilindres i tecnologia Mild-Hybrid SHVS, el Suzuki Swift assegura un rendiment millorat i una reducció d’emissions. El sistema SHVS converteix l’energia cinètica en eficiència de combustible, reforçant la sostenibilitat ambiental del vehicle.

5. Tracció 4×4 AllGrip Auto:

Amb el sistema de tracció 4X4 AllGrip Auto, el Suzuki Swift ofereix confiança en qualsevol terreny. La distribució automàtica del par motor a les rodes traseres garanteix estabilitat en condicions desafiants com superfícies deslliscants o terrenys nevats.

6. Suzuki Connect:

Amb Suzuki Connect, el nou Swift manté als conductors connectats amb les funcions del vehicle en temps real. Des del localitzador de vehicles fins a les notificacions de manteniment, aquest servei de coche connectat millora la gestió del vehicle, accessible tant a través del smartphone com de la pantalla multifunció de 9 polzades.

Explora el futur de la conducció amb el Nou Suzuki Swift 2023, una combinació d’innovació, estil i seguretat que transforma cada trajecte en una experiència única.

Total
0
Shares
Anterior
La Copa Gironina de Regularitat finalitza en l’edició X del Ral·li Platja d’Aro Històric

La Copa Gironina de Regularitat finalitza en l’edició X del Ral·li Platja d’Aro Històric

El municipi baix-empordanès posa punt final a la temporada

Posterior
Max Verstappen troba problemes en el seu Red Bull

Max Verstappen troba problemes en el seu Red Bull

Red Bull ha dominat la temporada de F1 de principi a final, firmant 21 victòries

També et pot interessar
Total
0
Share