Descobreix la revolució elèctrica amb Kia gràcies als nous EV6 i eNiro al capdavant

La gama electrificada de Kia rep un impuls extraordinari amb els impressionants nous membres: l’EV6 i el nou eNiro. Amb aquests dos models, Kia no només defineix el futur de la mobilitat elèctrica, sinó que també estableix nous estàndards d’estil, rendiment i sostenibilitat gràcies a una gamma súper completa amb supervendes, també, com l’Sportage i l’xCeed.

En el cor i l’excel·lència d’aquesta revolució, que hem pogut comprovar a zones limítrofes del Restaurant Catalina de Gavà, es troba el nou Kia EV6, una obra maestra que combina la bellesa del seu disseny amb la innovació elèctrica més avançada. Amb una autonomia excepcional i funcionalitats de càrrega ràpida, el EV9 et catapulta cap a una nova era de conducció sostenible. Experimenta el futur ara, amb un vehicle que no només parla del compromís amb el medi ambient, sinó que també ofereix una experiència de conducció incomparable.

Acompanyant l’EV6, trobem la nova versió del Kia eNiro, un vehicle que porta la fiabilitat de la saga Niro a noves alçades i amb 0 emissions. Amb una bateria millorada i un rendiment optimitzat, el nou eNiro et proporciona la llibertat de viatjar sense restriccions, alhora que redueix la teva empremta de carboni. Amb el seu estil contemporani i la seva eficiència líder en el mercat, el eNiro continua la història d’èxit dels vehicles electrificats de Kia.

Aquesta nova generació de vehicles electrificats no només simbolitza la visió de Kia cap a un futur sostenible, sinó que també representa la convergència de l’elegància, la tecnologia i la consciència ambiental, amb models molt representatius i de gran volum de vendes com són l’Sportage, l’XCeed i el Ceed Tourer PHEV.

Amb la gama electrificada de Kia, pot ser part d’una revolució que transformarà la manera en què experimentem la conducció. El futur elèctric de Kia està aquí, i tu pots ser part d’aquest canvi cap a una mobilitat més neta i eficient.

Total
0
Shares
Anterior
Aquest cap de setmana es celebra el III Clàssic Raid Alt Empordà

Aquest cap de setmana es celebra el III Clàssic Raid Alt Empordà

La tercera prova de l’Off Road Clàssic Cup es celebrarà aquest dissabte

Posterior
Corve distingeix als millors alumnes de cicles formatius d’automoció de l’institut Montilivi de Girona

Corve distingeix als millors alumnes de cicles formatius d’automoció de l’institut Montilivi de Girona

Es varen premiar els millors alumnes: Jan  Cabarrocas Hernández, Eduard  Rubio i

També et pot interessar
Total
0
Share