1. Home
  2. Actualitat
  3. Descompte del 20% en les entrades del G.P. d’Espanya de Fórmula 1 2014
Descompte del 20% en les entrades del G.P. d’Espanya de Fórmula 1 2014

Descompte del 20% en les entrades del G.P. d’Espanya de Fórmula 1 2014

0
0

Fins el proper 29 de novembre, les entrades del Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1 de l’any 2014 es poden comprar amb un 20% de descompte a través del web del Circuit de Barcelona-Catalunya (www.circuitcat.com). El Gran Premi se celebrarà els dies 9, 10 i 11 de maig de 2014 al Circuit, una data que es va confirmar en el darrer Consell Mundial de la FIA i que, un any més, atorga al traçat català la primera prova a disputar-se en territori europeu.

Circuit
Si bé les entrades es podien reservar des del passat mes de maig, el nou sistema de ticketing on-line ja s’ha posat en funcionament al web del Circuit de Barcelona-Catalunya en nou idiomes diferents (català, castellà, anglès, francès, portuguès, italià, alemany, holandès i rus) a través d’una nova plataforma de venda a càrrec de Platinium Group. Aquesta companyia especialitzada en la venda on-line d’entrades de grans esdeveniments esportius de tot el món, ofereix un procés de compra de localitats ràpid, senzill i segur centrat en la satisfacció del client.

Assistir als tres dies de Gran Premi a partir de 104 euros. En aquest primer període de prevenda, els aficionats poden comprar entrades de tres dies del Gran Premi 2014 per 104 euros a la Pelouse o a partir de 160 euros a la Tribuna J i fins a 396 euros a la Tribuna Principal, passant per una variada oferta de preus en la resta de localitats de tribuna del Circuit. També s’ofereix l’opció d’assistir a un dels tres dies d’activitat a la pista –divendres, dissabte o diumenge– a les Tribunes C, E i N, aquesta darrera com a novetat, amb preus a partir de 44 euros.

Interessants descomptes addicionals. Una altra de les novetats a les tarifes del Gran Premi pel 2014 és la modalitat Juvenil i Sènior, on ambdós col·lectius gaudeixen d’un 50% de descompte sobre el preu de venda final. La tarifa Juvenil comprèn des dels 12 als 18 anys a la Pelouse i dels 6 als 18 anys a tribuna, mentre que els espectadors majors de 65 anys es poden beneficiar de la tarifa Sènior. Els nens menors de 12 anys tenen entrada gratuïta a Pelouse i els menors de 6 anys a tribuna si no ocupen seient.

Altres descomptes aplicables als titulars del Carnet Jove (20% sobre qualsevol període), RACC Master (10% sobre qualsevol període i fins a quatre entrades per targeta) i RAKK 4U (20% sobre qualsevol període).

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *