1. Home
  2. Actualitat
  3. Desembarca a Catalunya el nou Toyota RAV4 Hybrid
Desembarca a Catalunya el nou Toyota RAV4 Hybrid

Desembarca a Catalunya el nou Toyota RAV4 Hybrid

0
0
Foto: Toyota RAV 4
Foto: Toyota RAV 4

El nou Toyota RAV4 hybrid AWD ja està a Catalunya a un preu que arrenca des dels 33.800 euros.
El vehicle es propulsa gràcies a l’última versió de la tecnologia híbrida elèctrica autorrecargable de la marca asiàtica, amb una nova motorització Dynamic Force de 2.5 litres de 222 CV i el nou sistema de tracció total elèctrica (AWD-i).

Menys consum, més tracció

Toyota garanteix un consum més baix en entorns urbans respecte als seus predecessors, un funcionament més silenciós a gran velocitat i una tracció millor sobre paviments lliscants. El vehicle compta amb un motor addicional sobre l’eix posterior, que ofereix fins a un 30% més de par a les rodes posteriors, amb un rendiment millor.

A més, i en funció de les condicions, el sistema elèctric de tracció total pot distribuir el par motor entre l’eix davanter i el darrere en una relació d’entre 100: 0 i 20:80.

Modes de conducció i capacitat ‘off-road’

El conductor o conductora pot triar entre diferents modes de conducció, en funció de les necessitats i les seves preferències: ‘Normal’, ‘Eco’ i ‘Sport’; i 5 acabats: Business, Advance, Advance Plus, Feel! i Luxury.

Per complementar les capacitats ‘off-road’ del nou RAV4 hybrid AWD I, el conductor o conductora té a la seva disposició un nou control automàtic de diferencial de lliscament limitat que garanteix adherència i control en superfícies de baixa adherència. A més, en cas que una roda perdi el contacte amb el terra en un terreny molt desigual, aquesta funció, que es connecta mitjançant un botó de la consola central, pot frenar la roda que gira lliurement i enviar el par motor a la roda que si està recolzada, de manera que les opcions de gaudi fora de carretera s’amplien notablement.

Tecnologia

La cinquena generació de RAV4 pot comptar amb l’última tecnologia, des sistema de so premium JBL fins carregador sense fil de telèfons mòbils, passant per retrovisor interior intel·ligent amb visualització d’imatge de la càmera posterior, Sistema de Visió 360 i porta de maleter amb obertura automàtica passant el peu sota el para-xocs posterior.

Com a part de la seva vessant tecnològica cal destacar Myt, la nova app de la marca per a telèfons mòbils intel·ligents que permet accedir a funcionalitats com ‘Localitza meu Toyota’, la transferència directa de dades de navegació entre el telèfon i el vehicle, l’accés a la informació dels viatges que es realitzen, amb estadístiques setmanals, mensuals i anuals, o recordatoris per a realitzar el manteniment, basats en el quilometratge real i amb la possibilitat de demanar cita directament en la Xarxa Oficial de Concessionaris de Toyota de Catalunya.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *