1. Home
  2. Actualitat
  3. Desencallada la variant d’Anglès
Desencallada la variant d’Anglès

Desencallada la variant d’Anglès

0
0
Entrada d'Anglès
Entrada d’Anglès

La Generalitat de Catalunya ha desencallat la variant d’Anglès i traurà l’obra a licitació al setembre per valor de 21.600.000 euros.

Segons recull l’ACN, la nova carretera tindrà uns 2 quilòmetres, inclourà un túnel de 500 metres i permetrà treure camions del centre del poble.

La variant enllaçarà la C-63 (a l’alçada del cementiri) amb l’N-141e (a la zona de la Farga i de la Riera Seca). Les obres també preveuen aixecar dues rotondes en aquests punts, des d’on es donarà accés a la nova carretera.

La carretera de la vergonya

La intenció de la Generalitat és que els treballs de la variant puguin engegar-se just després que acabin els treballs de millora i ampliació de l’N-141e, la coneguda com ‘carretera de la vergonya’.

Tot el traçat que va des de Salt fins Anglès és un punt negre de la xarxa viària gironina i la Generalitat es va comprometre a arreglar en sis projectes: les variants d’Amer, de Bescanó, la de les Planes d’Hostoles i la de Sant Feliu de Pallerols, i la millora dels trams compresos entre Bescanó i Anglès, i entre la sortida d’aquest municipi selvatà i Amer.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *