1. Home
  2. Actualitat
  3. Detingut a Vidreres un home per vendre un cotxe robat a França del que havia canviat el número de bastidor
Detingut a Vidreres un home per vendre un cotxe robat a França del que havia canviat el número de bastidor

Detingut a Vidreres un home per vendre un cotxe robat a França del que havia canviat el número de bastidor

0
0
Mossos d'Esquadra
Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra van detenir a Vidreres un home de 37 anys per haver venut un cotxe que havia robat a França. Segons informa l’ACN, l’acusat, a més, va modificar el número de bastidor del vehicle per dificultar la feina als agents per l’hora de seguir el rastre.

La veu d’alarma la va donar el passat 30 de març un treballador de l’estació de l‘Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) de Girona, quan la propietària del cotxe va anar a passar una revisió rutinària. A partir de l’avís del mecànic, els Mossos van començar la investigació i van anar a buscar la dona per interrogar-la. Aquesta va justificar-se dient que acabava de comprar el turisme i que pretenia matricular-lo a Espanya i fer el canvi de nom.

La policia va comprovar que no hi havia cap cotxe sostret amb aquell número de bastidor però si es tenia constància d’un vehicle robat a Alemanya amb les mateixes característiques. La investigació va continuar i al final la policia va aconseguir el número de bastidor real del vehicle, fet que va revelar que el cotxe l’havien robat a la localitat francesa de Besiers.

L’actuació va concloure amb la detenció el dia 19 d’abril d’un home de 37 anys a qui s’acusa d’un delicte de robatori, un altre de falsificació documental i un altre de receptació.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *