1. Home
  2. Actualitat
  3. Detingut per robar un cotxe d’un concessionari de Figueres
Detingut per robar un cotxe d’un concessionari de Figueres

Detingut per robar un cotxe d’un concessionari de Figueres

0
0
Mossos d'Esquadra
Mossos d’Esquadra

Un home va ser detingut per robar un cotxe d’un concessionari de Figueres amb l’excusa que el volia provar. El detingut té 53 anys, és veí de Roses i té nombrosos antecedents policials i el permís de conduir suspès.

Segons van informar els Mossos d’Esquadra, l’home va ser detingut el passat 29 de gener després d’haver estat denunciat per robar un cotxe d’un concessionari. Els fets van passar a les quatre de la tarda del passat 25 de gener quan un client va anar a un concessionari de Figueres per interessar-se per les condicions de compra d’un vehicle. Quan l´anaven a provar, just a la sortida del pàrquing del concessionari, l´home es va posar al lloc del conductor quan el venedor encara estava donant la volta pel darrere del cotxe per ocupar el lloc del copilot. El detingut va aprofitar aquell moment per engegar i marxar ràpidament amb el turisme.

Detingut per un altre robatori

Després de la denúncia els Mossos van visionar les imatges de les càmeres de videovigilància del concessionari per provar d’identificar el lladre. Un cop identificat, van procedir a detenir-lo, però abans que els agents que portaven el cas arribessin a casa seva, van saber que uns altres policies l’havien detingut a Roses per un altre robatori d’un cotxe a França. Finalment, el mateix dia es va recuperar el vehicle sostret just al costat del domicili del detingut.

El detingut, amb nombrosos antecedents, va passar el 27 de gener a disposició judicial davant del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *