1. Home
  2. Actualitat
  3. Digitals, interconnectats i intuïtius: els sistemes d’infoentreteniment de l’Skoda Octavia
Digitals, interconnectats i intuïtius: els sistemes d’infoentreteniment de l’Skoda Octavia

Digitals, interconnectats i intuïtius: els sistemes d’infoentreteniment de l’Skoda Octavia

0
0

El conductor entra en el seu ŠKODA OCTAVIA i una pantalla central de 10 posades li dóna la benvinguda pel seu nom. El telèfon intel·ligent es connecta amb el sistema de infoentreteniment de forma automàtica i sense fil. El seient del conductor es mou elèctricament cap a la posició preferida, i els retrovisors exteriors s’ajusten automàticament. El Climatronic ja coneix les seves preferències de temperatura i pot posar canal de ràdio desitjat amb un simple gest. El conductor li diu a l’assistent digital Laura d’ŠKODA a on vol anar, i el sistema de navegació calcula en línia la ruta òptima cap a la destinació. Fa uns anys, aquesta escena hagués estat pràcticament inimaginable, però ja és avui una realitat gràcies a la tercera generació dels sistemes modulars d’infoentreteniment de l’OCTAVIA – i aquests sistemes són tan intuïtius a l’ús com un smartphone. Així mateix, el conductor pot personalitzar i dividir la pantalla en funció de les seves preferències i configurar la pantalla d’inici amb les funcions més importants.

En menys d’una dècada, el telèfon intel·ligent ha revolucionat la manera com fem servir els telèfons mòbils. Avui dia, gairebé ningú troba a faltar el clàssic teclat: tocar, lliscar i desplaçar són funcions intuïtives, i el cada vegada més popular control de veu fa que fer servir un mòbil sigui encara més fàcil. ŠKODA ha traslladat consistentment aquests conceptes operatius als sistemes d’infoentreteniment del nou OCTAVIA i incorporat al funcionament intuïtiu d’un smartphone, així com les possibilitats de nous assistents de veu, al model.

Reiner Katzwinkel, Director de Desenvolupament Elèctric i Electrònic en ŠKODA AUTO, diu: “El nou OCTAVIA és encara més digital i interconnectat i mai ha estat tan fàcil d’utilitzar. La quarta generació del nostre best-seller té un sistema d’infoentreteniment completament nou, que ŠKODA fa servir per primera vegada a aquesta escala. Comparat amb la generació anterior, la tecnologia i l’operativitat del sistema, així com la gamma de funcions, suposen un gran canvi que fa que la conducció sigui fins i tot més segura i còmoda”.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *