1. Home
  2. Motos
  3. Disponible la KTM Rally Replica
Disponible la KTM Rally Replica

Disponible la KTM Rally Replica

0
0

Tot just un mes després de l’espectacular doblet de KTM al Dakar 2014, la marca austríaca anuncia la immediata disponibilitat de la nova KTM 450 Rally Replica per a tots el pilots privats.

KTM 450_Rally_re_vo

Aquest nou model incorpora un xassís completament nou, una carrosseria molt estudiada en l’aspecte ergonòmic, una suspensió posterior redissenyada i un nou motor monocilíndric de 450 cc i injecció electrònica de combustible. Equipa també una doble bomba de gasolina davantera i posterior amb diferents dipòsits de combustible seleccionables al gust  del pilot segons el tipus de terreny, una torreta davantera de fibra de carboni encarregada de sostenir la instrumentació i permetre la millor visibilitat per al pilot, a més d’una gran quantitat de detalls que fan d’aquesta la moto definitiva per l’especialitat dels ral·lis.

Dirigida a tots aquells que desitgen estar al màxim nivell en competició, la nova KTM Rally Replica 2015 està disponible a un PVP de 25.000 € + IVA + Impost de CO2 a través de la Xarxa de Concessionaris Oficials de KTM Espanya. Juntament amb la moto s’ofereix també un servei de recanvis i assistència al Dakar per un preu addicional.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *