1. Home
  2. Actualitat
  3. Dispositiu especial per gestionar l’augment de trànsit estival a l’AP7 a la Jonquera
Dispositiu especial per gestionar l’augment de trànsit estival a l’AP7 a la Jonquera

Dispositiu especial per gestionar l’augment de trànsit estival a l’AP7 a la Jonquera

0
0
Cues a l'AP7 en direcció la Catalunya Nord
Cues a l’AP7 en direcció la Catalunya Nord

Autopistas en col·laboració amb l’Ajuntament de La Jonquera i el Servei Català de Trànsit ha activat aquest agost un dispositiu especial per fer front a l’augment de trànsit que es produeix a l’AP7 a la frontera franco-espanyola a l’estiu.

L’empresa ampliarà la plantilla per assistir als conductors durant els mesos d’estiu i tancarà puntualment la sortida 1 quan el trànsit ho requereixi i desviar els vehicles cap a al sortida 2.

Una altra de les actuacions previstes és la incorporació d’un vehicle de manteniment amb els elements d’abalisament i senyalització necessaris per establir un carril exclusiu a l’antic aparcament de camions, proper a la sortida 1, en cas que fos necessari. D’aquesta manera, es facilitarà l’entrada fins el centre del nucli urbà, evitant així el pas per la travessia de la N-II a la sortida del peatge. Cal destacar també que, des de l’estiu passat, està habilitat un accés directe per tots els clients que vulguin accedir a l’autopista des de la zona comercial del Pertús.

Vint milions de desplaçaments previstos

Aquestes mesures pretenen donar cobertura als més de 20 milions de desplaçaments que Autopistas preveu per aquest estiu en el recorregut de l’AP-7 (Salou-La Jonquera), i que suposen un increment del trànsit del 4% respecte el 2016. Davant d’aquestes xifres, Autopistas segueix treballant conjuntament amb l’Ajuntament de La Jonquera en l’estudi de noves solucions de mobilitat i noves possibilitats per millorar la circulació a la zona sud del municipi, al voltant del nou centre comercial i a les àrees de servei destinades al transport professional de mercaderies.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *