1. Home
  2. Actualitat
  3. Doble celebració de Skoda
Doble celebració de Skoda

Doble celebració de Skoda

0
0

El 2015, Skoda celebrarà el seu 120è aniversari i els 110 anys de producció de vehicles i, com a reconeixement a aquesta doble celebració, el fabricant txec presenta al Saló de l’Automòbil de Ginebra els seus nous models ‘Edition’ per als Skoda Fabia i Fabia Combi, Rapid i Spaceback, Octavia i Octavia Combi, i Yeti i Yeti Outdoor.

Skoda

Els nous models Skoda ‘Edition’ presenten atractius elements de disseny de sèrie. A l’exterior, inclouen retrovisors del mateix color de la carrosseria, llandes d’aliatge en antracita bi-color i amb un disseny envernissat, llums antiboira davanters i el vidre del darrera i les finestres laterals posteriors tintades.  A l’interior, el model ‘Edition’ també ofereix atractives característiques de disseny i equipament que inclou entre altres un petit paquet de cuir per al volant de tres radis, el pom del canvi de marxes i la palanca de fre de mà i un  panell d’instruments de nou disseny.

També en el Saló de Ginebra, Skoda presenta el Fabia Montecarlo, un cotxe dinàmic, estilitzat i equipat amb elements i interior de disseny esportiu, a més de la més moderna tecnologia. La versió Monte Carlo està disponible tant per al Fabia hatchback com el Combi, i es llançarà al mercat al juny

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *