1. Home
  2. Actualitat
  3. Dos alumnes del CFGS d’Automoció de l’IES Montilivi, de Girona, queden en 2n lloc en un campionat estatal
Dos alumnes del CFGS d’Automoció de l’IES Montilivi, de Girona, queden en 2n lloc en un campionat estatal

Dos alumnes del CFGS d’Automoció de l’IES Montilivi, de Girona, queden en 2n lloc en un campionat estatal

0
0

Els alumnes de 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Automoció Gerard Quiñones Pujadas (esquerra foto) i Oscar Capria de Tena han aconseguit la 2a posició en la 14a edició del concurs estatal “Joves tècnics” de la fundació Comforp.  Els dos alumnes han fet un treball basat en els sistemes de seguretat i assistència en els vehicles industrials de la marca alemanya Mercedes-Benz, en el qual han obtingut una valoració de 8’10 punts sobre 10. Aquest treball ha estat possible gràcies a les pràctiques en formació que han realitzat a l’empresa Garatge Plana, concessionari oficial Mercedes-Benz.

El premi per als 2 alumnes és una dotació econòmica de 400€ cadascun, una subscripció gratuïta a una revista tècnica i un curs de formació online de la marca Mercedes-Benz. La fundació Comforp també ha premiat l’Institut Montilivi amb un manual de reparació, informació del programa de peritatges “GT estimate”, una subscripció gratuïta a una revista tècnica i diferent material de les empreses patrocinadores del concurs.
IMG_1713

L’entrega del premi l’ha fet el Director de l’Institut Montilivi, sr. Ruben Pino, el qual ha agraït a tot el professorat que ha intervingut en el projecte i a l’empresa col·laboradora Garatge Plana, la qual, un cop més, dóna suport als joves estudiants d’automoció. El sr. Jordi Puig, Director de Postventa de Garatge Plana i mentor dels dos alumnes durant les seves pràctiques, ha resaltat la importància de col·laborar en aquests tipus de projectes, ja que “aquests joves són els futurs mecànics que es necessitaran”. Per això, un cop acabada la formació, Garatge Plana ha ofert un contracte de treball a Gerard i Oscar per formar part de la seva plantilla. Això demostra que la col·laboració entre institucions, centres educatius i empreses és sòlida.

El tutor del projecte, el sr. David Pairó, també ha volgut agraïr la resta de professorat la seva implicació i ha resaltat la importància d’aquest premi, ja que és a nivell d’Espanya, amb milers d’instituts participants.

Finalment, per acabar, en Gerard i l’Òscar han ensenyat el video que van realitzar per presentar-se al concurs i han explicat el projecte que van realitzar. Un projecte d’investigació, totalment innovador, sobre els sistemes de seguretat en vehicles industrials. Si el voleu consultar ho podeu fer a través del següent link

IMG_1718

IMG_1720

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *