1. Home
  2. Actualitat
  3. Dos gironins participen al UniRaid’17 amb un Peugeot 205

Dos gironins participen al UniRaid’17 amb un Peugeot 205

0
0

Martí Roca i Pau Bonet, de Girona, participaran al UniRaid, Rally Universitari i Solidari, que tindrà lloc al Marroc aquest mes de febrer. Dijous viatjaran cap a Algeciras on el dia 25 agafaran un vaixell per tal de començar l’aventura que durarà 9 dies. Un itinerari pel Marroc, de nord a sud, de 7 etapes, navegant amb un roadbook i una brújula (no és permès portar GPS) on hauran de sortejar tot tipus d’obstacles, reptes i proves amb l’objectiu d’entregar 30kg de material solidari als diferents pobles del desert. Per tal de dur a terme aquesta aventura el cotxe ha de tenir més de vint anys i ells hi aniran amb un Peugeot 205 GT 1.4 de l’any 1988, complint d’aquesta manera amb els requisits que demana l’organització.

Peugeot 205 1.4 de l'any 1988
Peugeot 205 1.4 de l’any 1988

UniRaid és una gran aventura humana i solidaria per estudiants amb esperit emprenedor d’entre 18 i 28 anys. Es tracta d’un itinerari de 2.000 km pel Marroc desèrtic en turismes de més de 20 anys, que es duu a terme anualment al mes de febrer. UniRaid no és un rally ni una carrera de velocitat, UNIRAID és un viatje-aventura on el més important és el caràcter benèfic de l’expedició. Aquest any hi participen prop de 160 persones de diferents països.
UniRaid és una aventura dissenyada per estudiants de tot Europa. Està organitzada per l’agència de viatges IRIDIS travel. La formen un equip humà multidisciplinari que des de fa més de 30 anys organitzen en proves d’estratègia i navegació a l’Àfrica.

Martí i Pau

Martí Roca Colldecarrera, és estudiant de 4t d’Enginyeria Mecànica a l’Escola Politècnica Superior, Universitat de Girona, i en Pau Bonet Aldeguer és estudiant de Màrqueting i Comunicació empresarial de la Universitat de Vic, Universitat Central de Catalunya.

Logo

 

2016
Imatge de l’edició del 2016

 

Imatge de l'edició del 2016
Imatge de l’edició del 2016

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *