1. Home
  2. Actualitat
  3. Dos motors de gasolina per al nou Twingo
Dos motors de gasolina per al nou Twingo

Dos motors de gasolina per al nou Twingo

0
0

Vint anys després d’haver revolucionat el segment dels vehicles urbans amb Twingo, Renault s’ha decidit a reinventa’l. A partir d’una pàgina en blanc, els enginyers i dissenyadors de Renault s’han inspirat en l’herència de van deixar el Twingo original i el mític R5. L’objectiu era crear un petit vehicle urbà que guanyés en habitabilitat i agilitat, minimitzant la mida exterior.

Renault Twingo

I ara Renault ens el mostra. El nou Twingo mostra una forta personalitat, molt alegre i vistosa, amb una paleta de quatre colors “pop” plens de vida: blau clar, blanc, groc i vermell. L’esperit Twingo ha tornat!.

El pas del motor a la part posterior allibera el tren davanter i permet millor el radi de gir de manera important. Així, el nou Twingo mostra una sorprenent manejabilitat, circula amb agilitat per la ciutat i s’aparca fàcilment amb unes poques voltes de volant. L’arquitectura amb motor a darrera allibera també molt d’espai a bord. Amb un bloc davanter reduït i les rodes portades als quatre extrems, el nou Twingo gaudeix d’una distància entre eixos i d’una habitabilitat dignes d’un segment superior. I per primera vegada proposa una carrosseria de cinc portes que fa que guanyi polivalència.

Pel que fa als motors disponibles, dos i de gasolina, el Renault Twingo podrà equipar el propulsor Energy TCe de 90 CV, ja disponible en el nou Clio i Captur, o l’atmosfèric SCE de 70 CV. Les dues motoritzacions aniran equipades amb una caixa de canvis manual de 5 velocitats.

Entre l’equipament més destacat que inclourà el nou Renault Twingo hi haurà els sensors de pàrquing amb càmera posterior i els sistemes multimèdia R & GO i R-Link.

Els preus del nou Twingo van des dels 11.700 euros fins als 13.500 euros

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *