1. Home
  2. Actualitat
  3. Dos pilots gironins s’endinsen al desert amb l’Uniraid
Dos pilots gironins s’endinsen al desert amb l’Uniraid

Dos pilots gironins s’endinsen al desert amb l’Uniraid

0
0
Foto: Uniraid
Foto: Uniraid

Dos joves pilots amateur gironins, Manel Alcalá i Xavi Guitard, participaran a l’Uniraid del 25 de febrer la 5 de març. Una competició universitària i solidària que recupera l’esperit dels primers Dakars.

El ral·li solidari travessa la serralada dels Atlas i acaba a Tànger. És un ral·li de cotxes clàssics, de més de 20 anys, amb un motor de màxim 1.300 centímetres cúbics. Es tracta d’una cursa d’orientació en el que guanya l’equip que recorri cada etapa amb el mínim de quilòmetres possibles. Els requisits per participar en aquest ral·li és portar al damunt com a mínim 30 quilos de material per donar a cada etapa del raid.

Segons publica Diari de Girona l’any passat ja van participar en aquesta competició vuit cotxes gironins i enguany s’hi espera una xifra similar. A més dels gironins, hi ha confirmat un equip format per un banyolí i un gallec anomenat Galicat.

Manel Alcalá, de fet, ja va participar l’any passat amb un altre company i va obtenir el premi a la millor adaptació d’un cotxe. Juntament amb Guitard han adaptat un 4L pintant-lo de color verd.
Entre els quilos que repartiran hi ha material sanitari, roba,i llibres. facilitat sper XarxaFarma i Hiper Escola. També han hagut de buscar patrocinadors, entre els quals hi ha El Celler de Can Roca, el Mercat del Lleó de Girona o Diari de Girona.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *