1. Home
  2. Actualitat
  3. DS Automòbils participa al saló de bellesa Autobello amb la seva alineació de gala
DS Automòbils participa al saló de bellesa Autobello amb la seva alineació de gala

DS Automòbils participa al saló de bellesa Autobello amb la seva alineació de gala

0
0
Autobello
Autobello

DS Automòbils va participar en la desena edició de Autobello, un concurs d’elegància al automòbil que recull la millor tradició d’Europa i Estats Units des de la dècada dels 30. En els seus esdeveniments, que s’organitzen a Madrid, Barcelona i Marbella, es presenten tant cotxes clàssics com les últimes novetats de les marques d’automòbils d’alta gamma.

Gairebé un miler de persones van acudir, per rigorosa invitació, als jardins de la Casa de Mónico d’Aravaca per contemplar els automòbils més exclusius i els cotxes clàssics més ben conservats i restaurats.

DS Automòbils va estar present en aquesta cita amb la seva alineació de luxe: d’una banda el DS Tiburón, de l’altra, el model que obre la porta a la seva segona generació de vehicles i que l’introdueix en un segment en alça: el DS 7 Crossback. Un vehicle que el jurat d’Autobello va atorgar el Premi al Millor Llançament 2017.

Després de la seva presentació mundial en el Saló de l’Automòbil de Ginebra i la seva estrena dinàmica en la presa de possessió del nou President de la República Francesa, Emmanuel Macron, el DS 7 Crossback ha causat sensació, tant pel seu disseny elegant, que porta a noves cotes el segment dels SUV pel seu arsenal tecnològic, amb equipaments que anticipen l’arribada del vehicle autònom. Es converteix en la nova referència del seu segment en aspectes com el disseny, la personalització, la cura pels detalls i l’ús de materials nobles, com el cuir Nappa.

Llançat en 1955, el DS Tiburón segueix sent una de les icones de l’automòbil francès del segle XX. Popular pels seus èxits comercials i esportius i també per la seva carrera com a vehicle presidencial i els seus papers en el cinema, el DS va marcar un abans i un després en la història de l’automòbil. Va saber projectar el ‘savoir faire’ francès a tothom amb el seu disseny, que va trencar motlles en l’època, i les seves innovacions tecnològiques, com la suspensió hidropneumàtica i els fars autodireccionals.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *