1. Home
  2. Actualitat
  3. DS Performance Tour a Figueres
DS Performance Tour a Figueres

DS Performance Tour a Figueres

0
0

Alta costura

DS Automòbils va portar el DS Performance Tour al concessionari oficial Citroën a Figueres, Interfren. Durant una setmana els clients varen poder contemplar i provar els vehicles més distintius de la marca, l’única marca francesa d’automòbils de luxe. El DS Performance Tour mostra els vehicles que millor reflecteixen el concepte de luxe: elegància, disseny, qualitat, innovació tecnològica, convertint aquesta marca en una marca premium.

Conduir la nova berlina premium de la marca, el nou DS4 versió Sport THP 210 per les carreteres de l’Empordà és tot un luxe. De ruta des de Figueres fins a Sant Llorenç de la Muga la conducció del DS4 és dinàmica, transmetent sensacions de seguretat, comoditat i alhora de velocitat úniques. El DS4 suma esportivitat amb una imatge passional i elegant, amb un alt nivell d’equipament, de 4,27 metres de llarg i un maleter de 359 litres el seu punt fort és el xassís, que fa que circular per carreteres estretes i irregulars com les interiors de l’Empordà sigui un plaer.

 

Aquest DS4 té, però, una variant, el nou crossover DS4 Crossback, que conjuga estètica i qualitats “off road”. El seu interior refinat i les prestacions que ofereix combinen perfectament amb l’eficiència d’una gamma de motors d’entre els quals el BlueHDi 180 S&S, amb caixa de canvis automàtica EAT6, brilla amb llum pròpia. A més, destaca el control de tracció, pensat específicament per funcionar en situacions de poca adherència.

ds obertura

L’autèntic buc insíginia de la marca, però, és el DS5. El frontal del nou DS5 transmet estatus i caràcter, amb unes línies que intenten homenatjar el primer DS que es va fabricar el 1955, l’anomenat “Tiburón”. Tant l’exterior com l’interior, el refinament i el luxe són els conceptes que el defineixen. En carretera, el DS5 es distingeix pel seu dinamisme i seguretat. Les suspensions han evolucionat per tal de millor el comfort, i, de fet, conduir aquest DS5, la versió motor BlueHDi 180 i caixa automàtica EAT6, és una delícia, tot un luxe. També vam poder provar la versió híbrida, tota una innovació tecnològica, ja que el DS5 Híbrid és l’únic amb gasolina dièsel, que permet oferir tracció integral i 200 CV, amb unes emissions de CO2 de 103 g/km. Conduir aquest híbrid per les carreteres empordaneses et permet endinsar-te en el paisatge i escoltar les brises de la tramuntana com flueixen a través de les seves línies exclusives.

 

De la gamma petita, el DS3, el DS Performance Tour ens va donar l’oportunitat de provar el DS3 Cabrio. En prémer un botó s’obre o es tanca el sostre a fins a 120 km / h. La capota es retreu per complet en 16 segons i et permet disfrutar del paisatge de l’Empordà en tota la seva plenitud. És sorprenentment ample, amb un canvi automàtic EAT6 i motor THP de 155cv dóna la sensació de tenir més potència del que declara. Sens dubte és una bona opció i un clar competidor al Mini Cooper Cabrio. Per la seva banda, el DS3 1.6 155 THP també té el seu encant, és molt manejable i respon molt bé davant les ordres del conductor. Dins la seva categoria és una opció que convenç. Cotxe urbà, amb una conducció còmoda i un dels que té el maleter més ample.

 

Però la nineta dels ulls d’aquesta gamma és, sens dubte, el DS3 Performance. Tot un “divertimento” que vam poder provar per una petita carretera de corbes. És la versió més esportiva de tota la gamma i alhora elegant. Amb un negre mate d’aspecte ferotge, l’interior és pura sutilesa, original i el pas de rodes ampliades encara li donen més caràcter. Aquesta “bèstia” genera 208 CV amb un motor THP de 1,6 litres. Amb una caixa de canvis manual de 6 velocitats pots disfrutar de la bona adherència que té en corbes ràpides i el bé que transmet la potència a l’asfalt gràcies al nou autoblocant davanter tipus Torsen. Hem pogut constatar que el DS3 Performance és àgil, estable i ràpid, ja que el motor ha estat especialment modificat pel departament de competició de la marca.

 

En definitiva, els vehicles DS Automòbils destaquen pel seu disseny, les seves prestacions i el seu alt nivell tecnològic, amb elements exclusius com el frontal “DS Wings”, que s’ha convertit en la carta de presentació de la marca, o la tapisseria “Bracelet”, realitzada en cuir semianilina o napa, ambdós de màxima qualitat.

Pel que fa al vessant tecnològic, DS Automòbils és una de les poques marques premium que ofereix connectivitat en tota la seva gamma. A més de ser el comandament el que controla elements com la climatització, la ràdio o el navegador, la pantalla tàctil de 7” del tauler de control és una autèntica finestra al món, que es pot associar a l’Smartphone sense la necessitat d’amoïnar-se pel seu sistema operatiu, ja que incorpora els protocols Apple Car PlayTM, per als iPhone, i Mirror Link®, per als terminals que funcionen amb Android.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *