1. Home
  2. Cotxes
  3. DS presenta a Pequín el seu nou SUV
DS presenta a Pequín el seu nou SUV

DS presenta a Pequín el seu nou SUV

0
0

DS, marca que cada vegada veurem més independitzada del nom Citroën, presentarà al Saló de Pequín el 6WR, un sofisticat SUV Premium, inspirat en el concept car Wild Rubis.

DS6 WR

 

Aquest nou model, la comercialització del qual començarà precisament a la Xina, porta l’ADN dels DS, amb un estil únic, de forta imatge, i un refinament de màxim nivell. Amb una longitud de 4,55 m, una amplada de 1,86 m i una altura de 1,61 m, la més recent creació de la marca DS, disposa d’una excepcional distància entre eixos de 2,73 m.

El DS 6WR està dotat de Grip Control, tecnologia que assegura una motricitat òptima en tot tipus de terrenys sense necessitat de disposar de tracció integral i, per tant, limita els consums de carburant i les emissions de CO2.

També en les seves mecàniques el DS 6WR incorpora tecnologia d’alt nivell amb motors com l’e-THP 160 i el THP 200 d’injecció directa seqüencial, alimentada per una bomba d’alta pressió amb turbo compressor de tipus Twin Scroll. Ambdós estan associats a una caixa de canvis automàtica de 6 marxes.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *