1. Home
  2. Actualitat
  3. DS presenta el DS4 pel mercat xinès al Saló de l’Automòbil de Cantón
DS presenta el DS4 pel mercat xinès al Saló de l’Automòbil de Cantón

DS presenta el DS4 pel mercat xinès al Saló de l’Automòbil de Cantón

0
0

DS ha presentat a la Xina el DS4 coincidint amb el Saló de l’Automòbil de Cantón. Concebut a França, i produït a Shenzhen el DS 4S expressa “tecnologia i refinament”. Segons explica la companyia, el nou model presentat a Xina respon a les exigències dels clients d’aquest país.

El nou DS S4 que es presentarà al mercat xinès (Foto: DS)
El nou DS S4 que es presentarà al mercat xinès (Foto: DS)

A l’exterior, es percep des del frontal amb les DS Wings, format per una calandra esculpida, vertical, amb l’emblema DS al centre i amb la signatura lluminosa. El treball realitzat sobre la identitat lluminosa “és un exemple de refinament”. Els projectors DS LED Vision són totalment de LED en aquesta versió. Cal destacar, els tres mòduls LED tractats com pedres enfilades o també els 136 LED repartits sobretot el frontal, que “són una demostració de tecnologia d’avantguarda”.

A l’interior, el refinament es manifesta a través del cuir, tant per la possibilitat de triar la qualitat del mateix com en els acabats exclusius de DS: el quadre de comandament ha estat confeccionat per complet en cuir manualment, al més pur estil de l’artesanat de luxe parisenc, necessitant més de 8 hores de treball a mà. Sense oblidar la confecció dels seients bracelet, una exclusiva de la marca DS.

El DS 4S serà comercialitzat en el primer semestre de 2016, al costat dels DS 5 LS, DS 6 i el Nou DS 5.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *