DS Store Girona celebra el 25è Aniversari del Pitch & Putt Franciac amb estil

DS Store Girona fa una entrada espectacular al torneig del 25è aniversari del Pitch & Putt Franciac, portant dos impressionants DS4 i patrocinant el proper Campionat de Catalunya de Pitch & Putt.

En una celebració única, DS Store Girona partricipa amb entusiasme al torneig del 25è Aniversari del Pitch & Putt Franciac, portant dos dels seus cotxes més emblemàtics al camp de joc, dos dels flamants DS4. L’ambient festiu combina amb l’emoció de la competició, destacant l’apassionant relació entre DS Store Girona i el món del golf.

El torneig presenta partits en la modalitat de fourball stableford, amb jugadors mostrant habilitats excepcionals i creant moments memorables al llarg del camp. L’equip de DS Store Girona, a més, eleva l’esperit esportiu amb la presentació elegant dels seus nous DS4.

A més, DS Store Girona també ha anunciat el seu suport com a patrocinador del proper Campionat de Catalunya de Pitch & Putt, consolidant el seu compromís amb la promoció de l’esport local. Aquesta col·laboració reforça la connexió entre DS Store Girona i la comunitat golfística, subratllant la importància dels esdeveniments esportius a la regió.

DS Store Girona, amb la seva presència activa al torneig del Pitch & Putt Franciac i el seu patrocini imminent al Campionat de Catalunya, continua demostrant la seva dedicació a celebrar esdeveniments significatius i al suport de les activitats esportives locals.

Total
0
Shares
Anterior
Els elegits de Toyota per oblidar a Al-Attiyah

Els elegits de Toyota per oblidar a Al-Attiyah

La marca japonesa aposta per un equip jove i amb molta projecció

Posterior
Martín guanya a Bagnaia amb la victòria del convidat sorpresa Alex Márquez

Martín guanya a Bagnaia amb la victòria del convidat sorpresa Alex Márquez

El cerverí torna a ser primer en una esprint i el madrileny és a 11 punts del

També et pot interessar
Total
0
Share