1. Home
  2. Cotxes
  3. DS5, identitat premium
DS5, identitat premium

DS5, identitat premium

0
0

Amb la marca ja desvinculada de Citroën, el DS5 té una imatge diferencial, potent i alhora descarada. Un model que fuig de convencionalismes i busca ser l’elegància personificada.

Vwjy99ZbVhGAFR3VDeDBe_Qve9iIJU9LLfxNcTi_B0Q,QbluLicNlDXKF6HS6kk7XhLK4w60Qh1BM0GAfWYXLKU

Text: Albert Alsina | Fotos: Citroën

El que més crida l’atenció del nou DS5 és la seva nova i trencadora imatge. Ja sense els signes de Citroën en el seu frontal, la graella està ara sobredimensionada i és una mica més vertical. A més, i gràcies a la il·luminació LED i de xenó, el seu caràcter està més marcat, igual com succeeix a la part posterior.

DP3DlBYOvRLkZ6E7D8UVyfCXJ-PHdjh01hvjoc_MqlA

L’interior fa gala d’una preciosa qualitat d’acabats. Inspirada en el món de l’aeronàutica, tots els matisos interiors revelen el caràcter guanyador d’aquest model. El sistema d’entreteniment amb pantalla tàctil compta amb tecnologia New Mirror Screen, replicant la pantalla del mòbil al tauler de control.

La dotació d’elements innovadors és notable. La il·luminació interna és de LED, els seients tenen ajustaments electrònics, funció de massatge i fins i tot memòria, mentre que l’equip de so és d’alta fidelitat.

La tecnologia també mana en el nou DS5. Els ajuts a la conducció són extenses i estan disponibles des del model més bàsic, com ara ajuda en arrencada en pendents, càmera de marxa enrere, Head-Up Display, o la vigilància d’angle mort i alerta de canvi involuntari de carril.

La gamma del nou DS5 utilitza motors més eficients i sostenibles, tots ells capaços de superar la normativa Euro VI. Les potències van des dels 120 CV fins als 200 CV, tot i que per a finals d’any s’espera un altre motor que rendirà 210 CV de potència.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *