DS7 Crossback E-Tense 4×4. Electrificació d’avantguarda

L’elegant DS 7 Crossback E-Tense es converteix en la punta de llança de l’ambiciosa estratègia de l’electrificació de DS Automòbils.

El vaixell insígnia de DS ofereix una versió electrificada que incorpora un important arsenal tecnològic liderat per dos motors elèctrics i un de gasolina que, combinats, ofereixen una potència total de 300 CV. La seva condició d’híbrid endollable permet homologar un brillant consum mitjà de gasolina de 1,3 litres als 100 km/h.

Porta una bateria de 13,2 kW que permet recórrer fins a 58 km en cicle WLTP, en mode 100% elèctric. Per a arribar a aquest objectiu, el conductor del DS 7 Crossback E-Tense 4×4 es beneficia de l’energia recuperada en fases de desacceleració i de frenada.

Específicament dissenyada per a aquesta versió, la caixa de canvis automàtica de 8 velocitats gestiona de manera magistral l’entrega de potència.

La conducció es converteix en una apassionant experiència gràcies als quatre modes de gestió d’energia, al DS Connected Pilot amb funcions autònomes o al DS Park Pilot que permet executar maniobres d’estacionament de forma automàtica.

Depenent del tipus de carregador que utilitzem, la bateria del DS 7 Crossback E-Tense pot recarregar-se en només una hora i quinze minuts.

Les seves virtuts dinàmiques es complementen amb tecnologies com la DS Active Scan Suspension, un sistema actiu que detecta i anticipa imperfeccions de la carretera per a gestionar els amortidors i que genera un confort de marxa extraordinari.

La millora nocturna és que es beneficia del sistema d’il·luminació Active DS LED Vision que adapta amplada i  més abast a las condiciones de la conducció. Una altra virtut molt apreciada és el luxe, senyal d’identitat de DS. Aquesta versió elèctrica inclou una pantalla tàctil de 12 polsades amb un mapa que mostra a temps real la distància disponible de carrega així com els punts de recarrega al llarg del trajecte. Gaudeix d’una tria única de materials como l’alcàntara, el cuir granulat o el cuir Nappa, així como costures Punt Perla.

 

FITXA TÈCNICA

LONGITUT: 457 cm

AMPLADA: 189 cm

ALÇADA: 162 cm

MALETER: 555 litros

POTÈNCIA: 300 CV

CONSUM MITJÀ:  1,3 l/100 km

VELOCITAT MÀXIMA: 235 km/h

PREU: 52.650 Euros (Performance Line)

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Territori i Sostenibilitat inicia l’estudi de millora de transport públic per carretera a la comarca de la Cerdanya

Territori i Sostenibilitat inicia l’estudi de millora de transport públic per carretera a la comarca de la Cerdanya

El transport públic per carretera de la Cerdanya s’analitzarà en el marc

Posterior
Actuacions a la xarxa viària de Salt per millorar i repintar la senyalització horitzontal

Actuacions a la xarxa viària de Salt per millorar i repintar la senyalització horitzontal

S’han pintat places d’aparcaments, carrils bicis, zones de càrrega i descàrrega,

També et pot interessar
Total
0
Share