1. Home
  2. Motos
  3. Ducati anuncia la nova Monster 821
Ducati anuncia la nova Monster 821

Ducati anuncia la nova Monster 821

0
0

Ducati anuncia la nova Monster 821, la naked de mitja cilindrada per a la tercera generació de l’icònic model.

Ducati Monster 821

La nova Ducati manté l’estil en emprar el mateix xassís que la musculosa Monster 1200, integrar perfectament les últimes tecnologies Ducati i equipar components de qualitat premium.

 

 

Amb l’última evolució del reeixit motor Testastretta 11º, aquesta vegada amb 821 cc de cilindrada, la nova Monster destaca per la seva facilitat de maneig gràcies a la combinació dels seus 112 CV i 179,5 kg de pes en sec.

Frens de primer ordre, suspensions excel·lents i components de qualitat s’uneixen a la treballada ergonomia per oferir la Monster intermèdia més atractiva mai fabricada pel constructor italià. Súper confortable i amb un innovador sistema d’ajust d’altura del seient, el model combina el control de tracció de 8 nivells, l’ABS amb 3 ajustaments i un Ride-by-Wire també de 3 nivells per oferir els famosos Modes de Conducció Ducati.

Disponible a la xarxa comercial Ducati a partir de Juliol de 2014, la nova Monster 821 Dark es presenta de color dark stealth, amb xassís i llandes negres, mentre que la Monster 821 ve de color vermell amb xassís vermell i llandes negres o bé blanques “white star silk”. Aquestes dues últimes versions inclouen tapa de colí. El nou model està disponible en versió limitada a 35kw apta per al carnet A2.

 

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *