1. Home
  2. Actualitat
  3. DUCATI El ‘Monstre’ es fa gran
DUCATI El ‘Monstre’ es fa gran

DUCATI El ‘Monstre’ es fa gran

0
0

03-MONSTER-821Text: Sergi Mejías / Fotos: Lluís Llubra (Ducati)

A Itàlia aquest icònic model de Ducati se0l denomina en masculí, és a dir ‘el Monster’ encara que aquí en diem la Monster. Estem davant d’un model que va trencar motlles quan va ser presentat el 1992 al Saló de Colònia i 25 anys després ens trobem amb la M821, un model hereu de la M900 original però tecnològicament avançat.

La Monster 821 fa gala d’un disseny més estilitzat encara que li hagi fet perdre una mica de capacitat en el dipòsit. També estrena cua i la pantalla de TFT on es visualitzen els modes de conducció entre altra informació.

Arriba impulsada pel motor Testatretta 11è refrigerat per aigua de 109 CV encara que Ducati disposa d’una versió limitable per als usuaris del carnet A2. L’electrònica és un altre dels seus grans arguments amb tres modes de conducció que actuen sobre la potència, el control de tracció i l’ABS.

08-MONSTER-821

En una primera presa de contacte amb la resta de premsa especialitzada ens va deixar palès que no li cal res més, amb un motor ple a qualsevol règim, una part cicle equilibrada i una posició de conducció més còmoda del que és habitual.

Vermell, groc i negre mat són els seus colors i està disponible des de 10.990 euros la versió Dark, 11.690 euros la vermella i 100 euros més la groga. Ah! I Ducati disposa del Ducati Financial Services by VWFS per adaptar-se a les necessitats dels seus clients.

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Play

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *