1. Home
  2. Actualitat
  3. Dues empreses associades a CORVE reben el Segell de Qualitat EQAMOB & Co
Dues empreses associades a CORVE reben el Segell de Qualitat EQAMOB & Co

Dues empreses associades a CORVE reben el Segell de Qualitat EQAMOB & Co

0
0

Auto Taller Alcalà SL i Serveis Panella SL, han estat les empreses associades que han estat mereixedores del segell de Qualitat EQAMOB & Co.

corve

Des de fa uns anys l’Institut Montilivi participa  en un programa d’intercanvi d’estuadians dintre el territori de la Unió Europea.  Empreses del sector de l’automoció cada any participen en aquests programes per acollir els estudiants europeus que han sol·licitat fer l’estada al nostre país.  L’objectiu del programa es fomentar la mobilitat en l’educació i la formació professional entre d’altres països europeus.

No obstant això, aquesta aposta es veu recompensada, en molts casos per la nominació al segell de qualitat EQAMOB & Co, que reconeix i destaca el compromís de les empreses implicades en la formació de les persones.

Enguany hem de destacar el nomenament de dues empreses associades a CORVE per ser reconegudes i rebre el segell de qualitat EQAMOB & Co,

El segell EQAMOB & Co ha estat desenvolupat per un consorci internacional (compta amb membres d’Àustria, Bèlgica, Catalunya, França, Islàndia i Itàlia) en el marc d’un projecte co-finançat per la Comissió Europea, l’objectiu principal del qual és la millora de la qualitat de les experiències de mobilitat internacional dels joves europeus en formació professional. Aquest reconeixement dóna fe de l’alta qualitat de l’experiència professional que la seva empresa ha proporcionat recentment a estudiants o aprenents europeus, sempre en col·laboració amb el centre de formació català, adjudicador de la distinció.

L’esdeveniment d’entrega d’aquest reconeixement va tenir lloc a Barcelona, el passat dia 9 de maig a  la seu del Departament d’Ensenyament.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *