1. Home
  2. Actualitat
  3. Dues primícies de Lexus a Frankfurt
Dues primícies de Lexus a Frankfurt

Dues primícies de Lexus a Frankfurt

0
0
Foto: Lexus
Foto: Lexus

Lexus presentarà a Europa dues primícies en el proper Saló Internacional de l’Automòbil de Frankfurt: el nou ‘crossover’ compacte de luxe NX i el renovat model CT, un ‘hatchback’ compacte de gamma alta.

El NX és un crossover urbà i lleuger, que des del seu llançament fa ja tres anys ha gaudit d’un èxit ràpid entre els seus clients. L’expressivitat del seu estil i la seva carrosseria espaiosa, així com la seva comoditat, seguretat i dinàmica de conducció, han ajudat a que aquest model contribueixi de manera significativa al creixement de les vendes globals de la marca.

Lexus va presentar per primera vegada al món el CT 200h, el primer hatchback híbrid compacte al mercat Premium, al Saló de l’Automòbil de Ginebra 2010. Amb aquesta última actualització, aquest model ha experimentat canvis evolutius, oferint ara un estil més esportiu, un habitacle millorat i noves característiques d’equipament dissenyades per treure el màxim partit dels punts forts del model i incrementar la seva reputació respecte de l’eficiència, fiabilitat i atractiu per al conductor.

Icones de la marca Lexus

El nou NX i el renovat CT compartiran escenari amb els dos nous i emblemàtics models de Lexus: el sedan LS, el nou vaixell insígnia, i el coupé de luxe LC. Aquests vehicles insígnia són els millors exemples de la nova estratègia de comunicació global de Lexus i de l’eslògan ‘Experience Amazing’ i exerciran un paper fonamental en els propers anys.

Per reafirmar-se com a marca global d’un estil de vida de luxe, Lexus presenta així mateix algunes de les seves més recents col·laboracions creatives en el món de la moda, el cinema i el disseny.

Entre elles, s’inclou el vehicle futurista Skyjet, que apareix a l’epopeia de ciència ficció ‘Valerian i la ciutat dels mil planetes’, de Luc Besson, i que s’estrena aquest estiu en cinemes de tot el món. Lexus va treballar amb l’equip creatiu de la pel·lícula per donar vida a la seva visió del Skyjet, una nau de persecució monoplaça que exerceix un paper central en les seqüències d’acció de la pel·lícula.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *