1. Home
  2. Actualitat
  3. D’un Nissan X-Trail a un trineu de set places
D’un Nissan X-Trail a un trineu de set places

D’un Nissan X-Trail a un trineu de set places

0
0

El Nissan X-Trail ha inspirat la creació d’un bobsleigh de set seients que s’ha provat a la pista olímpica de Igls a Innsbruck. El trineu especial l’ha pilotat el medallista olímpic Sean Olsso

Nissan ha treballat amb experts en bobsleigh per transformar un trineu convencional de quatre ocupants en un bob de set places inspirat en el X-Trail i capaç d’arribar a 100 km / h i generar una força G de 4,5.

El bobsleigh imita el disseny del Nissan X-Trail amb un frontal distintiu i set seients. Proporciona als passatgers una visió zenital de 360 ​​graus per observar tota l’acció, igual que el sistema de càmeres de visió 360º del Nissan X-Trail.

Treball d’equip

Darryl Scriven, responsable de Disseny del Centre de Disseny de Nissan Europa (ON), ha treballat amb l’expert constructor de bobsleigh Diego Menardi i l’assessor esportiu Ian Richardson per combinar el disseny automobilístic amb l’aerodinàmica olímpica.

El bob de set seients es va desenvolupar utilitzant dibuixos i disseny assistit per ordinador (CAD). El detall del frontal del trineu es va dissenyar utilitzant l’expressiva forma en V de la graella del X-Trail i reproduint les esculpides línies de caràcter del model. Diego Menardi va completar el treball amb una estructura alleugerida de la cabina per acomodar a set ocupants.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *