1. Home
  2. Destacat
  3. Dunlop anuncia que és el proveïdor oficial del Campionat d’Espanya de Flat Track
Dunlop anuncia que és el proveïdor oficial del Campionat d’Espanya de Flat Track

Dunlop anuncia que és el proveïdor oficial del Campionat d’Espanya de Flat Track

0
0

Dunlop ha anunciat que serà el proveïdor oficial de pneumàtics per a totes les categories del Campionat d’Espanya de Flat Track. Els pilots competiran amb pneumàtics DT3 de 19 polzades similars als que s’utilitzen en l’AMA Pro Flat Track d’Estats Units, la competició de referència a nivell internacional. A més, comptaran amb el suport del servei tècnic de V2 Motorsport.

Foto de l'acord per convertir Dunlop en proveeidor del Campionat d'Espanya de Fast Track
Foto de l’acord per convertir Dunlop en proveeidor del Campionat d’Espanya de Fast Track

Al juny començarà la competició, que estarà formada per set curses puntuables disputades en cinc diferents punts de la geografia de l’Estat Espanyol. Dues d’aquestes cites seran dobles amb competicions de la modalitat short track i TT celebrades durant el mateix cap de setmana. Algunes es correran de nit a short tracks (ovals de menys de 1/2 de milla en què només es gira a esquerres) i altres de dia i en TT (circuits en què també hi ha corbes a dretes).

“Estem encantats que el Campionat d’Espanya de Flat Track ens hagi triat com a soci i seleccionat els nostres productes per a totes les categories d’aquesta nova competició. Dunlop té gran experiència en aquest tipus de disciplines als Estats Units, i creiem que això és una garantia per a la RFME i On Track Motorsports “, va declarar Miguel Morais, Manager Motorsport Espanya & Portugal.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *