1. Home
  2. Actualitat
  3. Dunlop celebra 10 milions de pneumàtics fabricats per equipar Harley-Davidson
Dunlop celebra 10 milions de pneumàtics fabricats per equipar Harley-Davidson

Dunlop celebra 10 milions de pneumàtics fabricats per equipar Harley-Davidson

0
0

439217Dunlop celebra els seus 10 milions de pneumàtics fabricats per equipar d’origen les motos Harley-Davidson.

Durant més de 30 anys, els enginyers de Dunlop han treballat amb la mítica marca de motos per desenvolupar pneumàtics que compleixin els més estrictes estàndards de rendiment exigits per una de les companyies més llegendàries del món de les motos.

Gamma ampliada

Recentment, Dunlop ha fet un pas més en la seva associació com a proveïdor de pneumàtics d’equipament original, presentant el pneumàtic Dunlop GT502 per a la nova XL1200 CX Roadster.

Dues noves mesures del GT502, que presenten una construcció radial totalment renovada. El Dunlop GT502 està dissenyat per adaptar-se a la natura més esportiva de l’última Roadster, amb la seva suspensió dinàmica i components de fre millorats.

Una associació de més de 30 anys

Aquesta ampliació de la gamma garanteix la continuïtat d’una associació que va començar el 1981, quan Dunlop va ser escollit com pneumàtic homologat per a la Sportster de Harley-Davidson. Dos anys més tard, Dunlop es va convertir en el proveïdor de pneumàtics d’equipament original per al 100% de Harley-Davidson per a la FL.

Des de llavors, Dunlop ha desenvolupat pneumàtics específics per a algunes de les motos més emblemàtiques de Harley-Davidson, com el Dunlop American Elite.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *