1. Home
  2. Actualitat
  3. Dunlop finalitza les proves del seu nou model de pneumàtic que sortirà a la venda el 2016
Dunlop finalitza les proves del seu nou model de pneumàtic que sortirà a la venda el 2016

Dunlop finalitza les proves del seu nou model de pneumàtic que sortirà a la venda el 2016

0
0

Dunlop, ha finalitzat el programa de proves i desenvolupament del seu nou pneumàtic anomenat RoadSmart III  per al segment Sport Touring.

Pneumàtics pensats pel motorista europeu (Foto: Dunlop)
Pneumàtics pensats pel motorista europeu (Foto: Dunlop)

El nou RoadSmart III, dissenyat, desenvolupat i fabricat al mateix Centre d’Innovació Europeu de Dunlop que els pneumàtics guanyadors de la cursa del TT Illa de Man de 2015, ha estat aprovat després de seguir, segons fonts de la companyia, el programa de proves més rigorós i intensiu en tota la història de Dunlop.

Respondre a les necessitats dels motoristes europeus

A l’hora de centrar-se en el disseny del RoadSmart III, el principal objectiu ha estat respondre a les necessitats dels motoristes que circulen per les carreteres europees. Per aconseguir un pneumàtic de les més altes prestacions, els enginyers de Dunlop van dur a terme un programa d’assaig i desenvolupament de 31 mesos de durada que va incloure 1,2 milions de quilòmetres de proves.

Andy Marfleet, Director de Màrqueting de Dunlop Moto per a Europa, explica om es va desenvolupar el programa de proves: “Per assolir el nostre objectiu, que era obtenir un pneumàtic extraordinari dins la seva categoria, avaluem més de 200 compostos i possibles estructures diferents. Al llarg dels seus 31 mesos de durada, el nostre intensiu programa de proves es va centrar en nous materials, prototips de banda i compostos avançats, fins arribar a l’especificació final. “

A la venda a principis d’any

“El RoadSmart III sembla diferent i és que és diferent. La tecnologia IGT s’ha dissenyat per oferir un major rendiment sobre mullat, una característica clau per als conductors europeus, especialment per als del nord del continent. L’innovador disseny de la banda també ofereix una major durabilitat i un desgast uniforme al llarg de tota la vida del pneumàtic. Gràcies a aquestes tecnologies hem aconseguit complir amb el nostre objectiu de crear un pneumàtic amb unes prestacions excel·lents i més duradores. Ja s’ha aprovat la seva fabricació i revelarem més dades tècniques a principis de 2016 “va afegir Andy.

El Dunlop RoadSmart III sortirà a la venda al gener de 2016 i la gamma inclourà 18 mides i especificacions, cobrint des de les grans motos Sport Touring fins a l’última generació de motos trail mitjanes.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *