1. Home
  2. Actualitat
  3. Dunlop ofereix un nou pneumàtic per als vehicles més petits
Dunlop ofereix un nou pneumàtic per als vehicles més petits

Dunlop ofereix un nou pneumàtic per als vehicles més petits

0
0

Dunlop, un dels fabricants líders mundials de pneumàtics d’altes i ultra altes prestacions, anuncia el llançament al mercat europeu del pneumàtic Dunlop StreetResponse2, dissenyat especialment per a ser muntat en els vehicles més petits. Disponible en mesures de 13, 14 i 15 polzades, el nou StreetResponse2 s’ha dissenyat per rendir millor en sec i en mullat, proporcionant una distància de frenada més curta i millorant el quilometratge en un 10% comparat amb el seu antecessor.

Dunlop

Per ajudar els conductors en condicions de mullat, es va desenvolupar un nou dibuix, amb una empremta més arrodonida per tallar la capa d’aigua d’una manera més eficient, mentre que el disseny optimitzat de la banda de rodament amb dos solcs bessons, més amples, ajuda a absorbir l’aigua de la superfície de la carretera. En superfícies seques, el Dunlop StreetResponse2 està equipat amb un sòlid nervi central, que proporciona major adherència als suports laterals.

El pneumàtic Dunlop StreetResponse2 té una qualificació B en l’etiqueta europea en el paràmetre d’adherència en mullat i una qualificació C en resistència al rodament, fent d’ell un dels pneumàtics amb millor qualificació en la seva categoria en el mercat europeu. El preu recomanat del Dunlop StreetResponse2 comença en 57 euros per a la mesura 145/70R13 71T.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *