1. Home
  2. Actualitat
  3. Dunlop, pneumàtic oficial dels 30 anys del BMW M3
Dunlop, pneumàtic oficial dels 30 anys del BMW M3

Dunlop, pneumàtic oficial dels 30 anys del BMW M3

0
0

BMW M3 celebra el seu 30 aniversari amb Dunlop escollida com empresa subministradora dels seus pneumàtics oficials.

Foto: BMW
Foto: BMW

Fins i tot abans que el 2009 Dunlop es convertís en soci tècnic de BMW Motorsport, ambdues marques han mantingut una estreta relació tant dins com fora de la pista. Dels èxits guanyats en els circuits destaca la victòria en les 24 hores de Nürburgring el 2010 i en les American Le Mans Series el 2010 i 2011. A més, BMW i Dunlop treballen conjuntament en projectes d’equipament original per a vehicles de carrer.

El BMW M3 va ser creat el 1985 expressament per homologar en competició, per al que havien de fabricar 5.000 unitats del model de carrer. Va aconseguir l’homologació en la categoria Grup A de la FIA, però a més les unitats de carrer a la venda van tenir una excel·lent acollida per part del públic, la qual cosa va donar lloc a les quatre generacions posteriors de les quals s’han venut milers d’unitats en tot el món.

Èxits esportius

En paral·lel, el BMW M3 ha tingut una trajectòria d’èxits en competició i en vendes moltes vegades de la mà de Dunlop, que ha estat el pneumàtic escollit per pujar al més alt del pòdium en diferents ocasions.

Per celebrar aquesta data, BMW Espanya ha preparat un esdeveniment amb periodistes en què ha reunit a les cinc generacions del BMW M3, des del I30 fins al F80 passant pels E36, E46 i E90. Dunlop ha calçat els cinc models que els periodistes van poder provar en el Circuit del Jarama en una jornada inoblidable.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *