1. Home
  2. Actualitat
  3. Dunlop presenta nou pneumàtic pel segment Sort Touring amb 16 mides diferents
Dunlop presenta nou pneumàtic pel segment Sort Touring amb 16 mides diferents

Dunlop presenta nou pneumàtic pel segment Sort Touring amb 16 mides diferents

0
0

Dunlop ha fet oficial el rang de mesures per al seu nou pneumàtic del segment Sport Touring, el RoadSmart III, que sortirà a la venda al gener de 2016. La gamma inclourà 18 especificacions de pneumàtic que cobreixen 16 mides, el que representa el 91% del mercat.

La nova línia permetrà escollir entre dues estructures en dos dels principals mides de pneumàtic del darrere: 180 / 55ZR17 i 190 / 55ZR17. Això donarà als pilots la possibilitat d’escollir el pneumàtic del darrere estàndard RoadSmart III, per respondre a les necessitats de les GT pesades i mitjanes, o la versió especial SP, que s’ha recalibrat per ajustar-se a les característiques específiques de les motos naked i esportives lleugeres.

En comparació amb el pneumàtic actual, a l’hora de desenvolupar les versions estàndard i SP del RoadSmart III europeu, Dunlop ha prioritzat la millora del quilometratge i del desgast, reduint el temps d’escalfament i augmentant l’adherència sobre mullat.

Les dues variants del RoadSmart III s’han sotmès a sessions de prova intensives i, amb vista a la seva posada en el mercat, la seva fabricació ja s’ha posat en marxa a França, al centre de desenvolupament de pneumàtics de moto que l’empresa té a Europa.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *