1. Home
  2. Actualitat
  3. Dunlop presenta una nova gamma de pneumàtics GT per a la temporada 2016
Dunlop presenta una nova gamma de pneumàtics GT per a la temporada 2016

Dunlop presenta una nova gamma de pneumàtics GT per a la temporada 2016

0
0

Dunlop ha anunciat la introducció d’una gamma completament nova de pneumàtics de competició específicament dissenyats per al creixent nombre de vehicles GTE que poden participar en esdeveniments com el Campionat Mundial de Resistència de la FIA (WEC) o les European Le Mans Series ( ELMS).

Els nous pneumàtics Dunlop (Foto: Dunlop)
Els nous pneumàtics Dunlop (Foto: Dunlop)

La nova gamma GTE de Dunlop ha estat dissenyada per mantenir la paritat, consistència i durabilitat que necessita un conjunt d’automòbils tan divers, introduint millores en el perfil del darrere i en els compostos dissenyats per oferir als pilots una major confiança a l’hora de frenar , així com estabilitat en canviar de direcció a alta velocitat.

Un nou pneumàtic intermedi formarà part de la gamma

Dunlop i les ELMS també han acordat incloure una opció de pneumàtic intermedi, per primera vegada des que va entrar en vigor el reglament que va convertir les sèries en un campionat monomarca. D’aquesta manera, els equips podran reduir costos, ja que no hauran de desgastar pneumàtics de pluja en superfícies parcialment seques, ni arriscar-se a fer servir pneumàtics llisos en una pista humida.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *